Haşhaşın faydaları nelerdir? Kahvaltıda haşhaş ezmesi yerseniz...

BİR YORUM YAPIN 7

Subhi 3 yıl önce

Haşhaşın tohumunu istediğiniz gibi tüketebilirsiniz ! Alerjisi olanlar haricinde Herkes ! Hiçbir yan etkisi söz konusu değildir! Kabuğu ilaçta kullanılır devlet kontrolündedir, ekimini yapmak için izine tabiidir beyan etmemek ağır cezalar getirir, sadece Türkiyede değil uluslararası kontrole tabiidir.

Toplam 1 beğeni

Egeliden 4 yıl önce

Zehirli Balon balığı yemek gibi bir durum.Doğrusunu yersen Omega-3,yanlışını yersen el fatiha :))

Toplam 4 beğeni

Okuyucu 3 yıl önce

Ben hergün kahvaltıda yiyorum. Hiçbir yan etkisi yok. Çocukluktan beri yiyorum. Aile olarak tüketiyoruz. Herkes yesin ama çok pahalı

Toplam 1 Beğeni

Nihal 3 yıl önce

İki çeşit haşhaşmi var omega 3 olan hangisi

Toplam 1 Beğeni

İtiraz Edici 4 yıl önce

Haşhaş ile Kişniş kuzendir. Yıllar önce birbirine küsen Hoşbeş (Haşhaş'ın dedesi) ile Koşnaz (Kişniş'in büyükannesi) hollandaya yerleşirler ve orada redlight denilen yerde yasa dışı işler yaparlar. Yıllar sonra torunları haşhaş'ın genetik yapısındaki bu narkotiklik buradan gelir.

Toplam 11 beğeni

Düzeltici 4 yıl önce

YANLIŞ. Ayrıca kabuktan elde edilen narkotik maddeler yüksek saflıkta olduğundan öldürücüdür

Toplam 3 beğeni

Düzeltici 4 yıl önce

YANLIŞ. Yazıda belirtilen tüm narkotik maddeler haşhaş tohumunda değil kabuğundadır. Tohumunun ağrı kesici gibi bir etkisi yoktur dolayısı ile. Kabuğundan o maddeleri elde etmek te Türk Ceza Kanunu ile yasaklanmıştır. Buradan okuyup ta denemeye kalkmayın hapis cezası alırsınız. Haşhaş tohumunu hamur işinin üzerinde veya ezilmişini hamur içine katarak tüketebilirsiniz.

Toplam 13 beğeni