Demet Akalın: Cumhurbaşkanına mektup yazacağım

BİR YORUM YAPIN 9

Muaz 4 yıl önce

Maalesef biz Batı'nın kurallarına göre hareket ettiğimiz sürece güçlenemeyiz,biz onları değil onlar bizi kullanır, Allah'ın kurallarına göre hareket edip İslam ahlakı ile ahlaklanmalıyız,ancak bunun ile zulmü ortadan kaldırıp adaleti tesis edebiliriz,milletin vicdanında ki feryatları susturmak için idam şart

Toplam 5 beğeni

Abdullah 4 yıl önce

Hem çağdaşlık derler hemde çıkan sonuca başta kendileri isyan ederler ve her kötü sonucuda İslami kuralları getirmek isteyen Erdoğan ve hükümet ine yıkarlar.Siz ne istediğinizi biliyomusunuz acaba?.Biz biliyoruzki Şeriat gelirse ecrin bebek vakaları yok diyecek kadar olacak,olursa da müsebbibi öldürülecek.aynı şeyi istiyoruz lakin bunlar çağdaşlıkla biz ise aslolan kanun Şeriat ile.Çağdaşlıkla bunlar ulaşamaz ama Şeriat ile biz ulaşırız...bir gün elbet...

Toplam 2 beğeni

Merhaba 4 yıl önce

Kim bu ya?

Toplam 7 beğeni

RUHİ 4 yıl önce

Reis AB filan istemiyor kardeşim! Bu alçak BATI kendisi bıraksın istiyor ve bunu koz olarak kullanmak istiyor Reis. Öyle bir durum ki eğer biz çıkarsak bunlar tam bir Haçlı Seferi kuracak. Haa korktuğumuz filan yok lakin biraz daha sabır ve zaman ister. Silah alanında çok güçlenmemiz gerekir. İnanın bana petrol ya da gaz birini bulsak olayı bitireceğiz! Rabbim sen yardım et.

Toplam 26 beğeni

Abdullah 4 yıl önce

SÜPER tespit

Toplam 4 Beğeni

mhcivelek 4 yıl önce

O insan hakları sadece türkiyeyi bölmek iç karışıklığa sebep olmak için yapılmış Sayın cumhurbaşkanımız aB den neden bizi almayacaklarını söylesinler işimize bakalım diyor bu yüzden yoksa maalesef bu olaylar arttıkça devam eder.

Toplam 9 beğeni

yunus 4 yıl önce

İyice abarttınız. Önce modernlik adına evliliklerinizden anne babayı uzaklaştırdınız. Evliliklerinizi kullanarak salih eş olacağınıza yıkıntı yuvalar kurdunuz. Kadın hakları diye Toplumdaki evlilik olayını bitirdiniz. Şimdi de Çocukluğumuzda babalarımızın analarımızın adam olmamız için attığı sopaları şiddet gösterip toplumu maffettiniz. İşe yaramamazlık = Moderlnlik ancak unda başarılısınız.

Toplam 21 beğeni

bjk56 4 yıl önce

Allahın şeriati uygulansa bunlar olmaz ama bu seferde senin kafanda olanlar buna karşı çıkar

Toplam 18 beğeni

Muaz 4 yıl önce

Şeriat esaslarını İslam hukukunu iyi bilen alimler yetismeli yoksa onu da yanlış uygularız Allah muhafaza

Toplam 2 Beğeni