Dilan Çıtak Tatlıses yasağı ihlal etti, polisle tartıştı!

BİR YORUM YAPIN 22

Izi 3 yıl önce

Sen kimsin polise kafa tutuyorsun. Haddini bil

Toplam 1 beğeni

harun 3 yıl önce

polis görevini tastamam yapsa, gördüğü yerde adam ayırmadan herkese cezayı kesse kimse çıkıp polise la lo yapamaz!

izmir dobracı 3 yıl önce

anam bacım kekliğim dilan çıtak senin imparatorluğun tatlıses çiğköfte içerisinde dışarda değil yavrum polise asla hümerme-hırlama haddini bil kendini bil olurmu kızım baban 5-10 bin tl aylık para veriyorsa havaya girme devletin polisine kafa tutma halk sizi ve sanatçıları seviyor diye polise devlete kafa tutsun diye değil millete örnek olun efendi oğlun diye

Toplam 4 beğeni

Ali öner 3 yıl önce

Polisin yetkileri artırılmalı hata eden kabadayılık yapan kendini herkesten üstün gören suç işlemeyi kendine hak gören kişinin kolu bacağı kırılıp hastanelik edilmeli.

Toplam 4 beğeni

ömer 3 yıl önce

Suç sizde adam kısa süreli biriyle (adına da aşk diyorsunuz)birlikte yaşıyor çocuk sahibi oluyor usta sanatçı diyorsunuz. Allah ses vermiş bunun şükrünü etmiyor. Kendi yetmiyormuş gibi kızını da şöhret yapıyorsunuz. Tabiki şımarır. KAHRAMAN AKERİMİZE POLİSİMİZE BUNLAR KADAR İTİBAR ETMİYORUZ.

Toplam 3 beğeni

ayhan 3 yıl önce

Amerikan polisi kesse bunlara bu cezayi giglari cikmaz,TURK polisi ceza kesince aslan kesiliyorlar TURKIYe de ,cunki kalpten gelen bir kin var bazilarinin icinde hala,akilli olun.

Toplam 8 beğeni

fırat kalkanı 3 yıl önce

işte sonradan görme...

Toplam 3 beğeni

Vatann sever 3 yıl önce

Bana ayrıcalık lütfen

Toplam 3 beğeni

TTNET 3 yıl önce

Oldum olası bu İbonun cocuklarını sevmedim sevmiyorumda,bir de ibo show yapılıyor tv.adamın ahı gitmiş neyini izliyor bizim yurtdaşlarımız anlamıyorum

Toplam 9 beğeni

Gölge 3 yıl önce

Bunlara gereksiz bir ilgi gosterirsen olacağı bu kendini begenmis degersiz

Toplam 6 beğeni

BizSİzOnlar 3 yıl önce

"sen benim kim olduğumu biliyor musun" toplumsal hastalığımız, hep kendimize ayrıcalık isteriz, başkasına ayrıcalık tanınırsa da ölümüne eleştiririz. Yetişme tarzımızda hata var. Bu hastalıkla mücadelede herkese görev düşüyor. Çok müspet örnekleri var ama genelde kötü örnekler fazla. İnsanların çizginin nerden geçtiği konusunda, kuralların nerede başladığı konusunda iyi eğitilmesi lazım. Ünlü olmanın her kapıyı açtığı bir başı bozukluk olmamalı. Kurallar herkese uygulanmalı.

Toplam 2 beğeni

SELİM KARAKURT 3 yıl önce

lutfen bu guzelim vatan da adamaına göre muamele yapılmasın ...................

Toplam 2 beğeni

Adnan 4 yıl önce

İbo şov bitti, Dilan şov başladı..

Toplam 5 beğeni

zafergülten 4 yıl önce

babası olmasa meşhur olmak için başka yollarda denerde,biraz babasından ,aile büyüklerinden korkuyor....çizmeyi aşarsa topuğuna kurşunu yiyeceğini biliyor.

Toplam 5 beğeni

URFALI 1 4 yıl önce

Kimse tanımıyor seni boşuna Uğraşma gündem olmak için yapıyor

Toplam 10 beğeni