Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni dizi!

BİR YORUM YAPIN 17

Artuk 4 yıl önce

Aşkın Yolculuğu serisini de bekliyoruz. Yunus Emre hala yüreğimizde yarım kalmış gibi

Toplam 4 beğeni

DİYARBAKIRLI 4 yıl önce

Celaleddin Harzemşah gibi bir kahramanın hayatı Çok güzel bir dizi olacak inş..Dört gözle bekliyoruz..ihtiyaç olursa maddi katkı da yapabiliriz inş.

Toplam 2 beğeni

Gerek yok 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin büyük bir devlet adamı ve korkusuz bir liderdi .Rabbim makamını yüceltsin.

Toplam 2 beğeni

siyasi kavun 4 yıl önce

Üstadım eline sağlıkta umarım kadınları gözümüzün içine içine sokmazsınız yine. Dirilişte hiç bir kadın islam tesettüründe değildi. Süs, püs ve hepsinin boynu açıktı. Bazı karakterlerde alenen ruj vardı. Olmaz böyle. İslam bu şekilde bina edilmedi. manken oynatmanıza gerek yok. biz bu diziyi içeriği için seyrediyoruz. Kadının güzelliği ve edaları bizi enterese etmiyor açıkçası. Zira o şekilde yüzlerce yapım mevcut.Anlamışsınızdır umarım?

Toplam 20 beğeni

Diriliş Türkiye 4 yıl önce

Siz önce bi Diriliş Osmanı başlatın. Tutmazsa harzemşahı yaparsın

Toplam 7 beğeni

Doğru 4 yıl önce

Okuyun yönetmenin istediği tarihi gezicilerin canlandırdığı lider tiplemelerine kanmayın okursanız tarihin dahada heybetli olduğunu göreceksiniz

Toplam 6 beğeni

Bekliyoruz 4 yıl önce

Tarih öğrenmenin en etkili yolu dizi oldu durmak yok

Toplam 5 beğeni

Misafir 4 yıl önce

Eminim bir çoğumuz ilk defa duyuyor bu hikayeyi. Okul yıllarında on defa gazneliler devletini işledik ama şu kurdu bu yıktı şeklinde oldu bittilerdi hepsi. Bizim tarihimiz dünya durdukça var ama bize celalettinler değilde jön türkler ballandıra ballandıra anlatıldığı için ne bütün sağlamamıza imkan tanındı nede sapla samanı ayırmaya.

Toplam 13 beğeni

oflu 4 yıl önce

Manevi değerleri değersizleştirmeye devam edin .

Toplam 1 beğeni

Haydar 4 yıl önce

Meşhurdur ki: Bir zaman İslâm kahramanlarından ve Cengiz'in ordusunu müteaddid defa mağlub eden Celaleddin-i Harzemşah harbe giderken, vüzerası ve etbaı ona demişler: "Sen muzaffer olacaksın, Cenab-ı Hak seni galib edecek." O demiş: "Ben Allah'ın emriyle, cihad yolunda hareket etmeye vazifedarım, Cenab-ı Hakk'ın vazifesine karışmam; muzaffer etmek veya mağlub etmek onun vazifesidir." İşte o zât bu sırr-ı teslimiyeti anlamasıyla, hârika bir surette çok defa muzaffer olmuştur. Lemalar - 131

Toplam 12 beğeni

Nurr 4 yıl önce

Harika olur. Ama rica ederim daha çok tarih ve maneviyat koksun. Ve dahi kesme biçme sahneleri gösterilmesin. Çocuklarla rahat izleyelim

Toplam 19 beğeni

xyz 4 yıl önce

kesmeli bicmeli olsun diyenler eminim arabasının arka camında yazı olup son ses fatih bulut dinleyen tipler

Toplam 0 Beğeni

serhat 4 yıl önce

o zaman oku aksiyon istemiyosan

Toplam 1 Beğeni

Ottoman 4 yıl önce

Valla bence de savaş sahneleri bol aksiyonlu kesmeli biçmeli olsun.. Çocuklarla izlemek istiyorsan git çizgi film izle..

Toplam 5 Beğeni

ömer 4 yıl önce

Tarih dizilerden değil kitaplardan öğrenilir.Çektikleri dizilerde gezicileri oynatıyorlar.Dizi çekmesin demiyorum.Tarihimize yakışan sanatçıları seçsinler ve rol versinler paraları ülkesini karıştıran sanatçı müsvettelerine vermesinler.

Toplam 51 beğeni

gizli 4 yıl önce

dogru

Toplam 3 Beğeni

Urfalı 4 yıl önce

Diline sağlık kardeş tamda bunu yazacaktım . Dediğin gibi odasında kuran ı kerim asılı diye sabaha kadar ayakta bekleyen Ertuğrul Gazi yi her gece kolunda bir kız ,gezi zekalı engin Altan oynuyor. Şahsen ne diriliş ne de payitaht dizilerini bir dk bile izlemedim bu güne kadar . Hiçbir oyuncuda ruh yok.

Toplam 6 Beğeni