Ünlü oyuncu Eda Ece yemek programlarına meydan okudu: Beni bekleyin!

BİR YORUM YAPIN 13

Berfin 4 yıl önce

Ben sizin en büyük hayranlarınizdan biriyim basarınin devanini dilerim guzel prenses

Toplam 1 beğeni

Bi dost 4 yıl önce

Allah dünyayı insanlara hediye etti. Bakalım bu hediyeye yada emanete kim sahip çıkacak diye. İnsanlar naptı. Dogayı katletti. Hayvanları katletti. Hatta birbirlerini katletti. Eee bunun Bi yaptırımı olacak. Bekliyoruz.

Toplam 2 beğeni

İzzet 4 yıl önce

Sayın Eda sizleri tebrik ediyorum, İtalya'da Türkiye en büyük ev hayvanı sevilen bir ülke diye tanıtılır,İstanbul ili kedi cenneti olarak her fırsatta hatırlatılır.biz burda en büyük savaşı veriyoruz,türk halkı bu covid19 illetie teslim olmasın...

Toplam 4 beğeni

Yarasa 4 yıl önce

Haberin yok galiba dehset türlerde hayvan pazarı yarasalar vs tekrar açıldı tam gaz pislığe devam ediyorlar .

Toplam 4 beğeni

Engn 4 yıl önce

İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. Tüm nimetleri insanların hizmetine vermiştir. Doğada bunun içindedir. Tabi israf ve zarar vermemek şartıyla. Bunu herkes bilmeli.

Toplam 3 beğeni

Gizem 4 yıl önce

Ben ailem sizin için izliyoruz harikasınız insanlara yardım ederektehayal kırıklığına uğratmadınız bizi boll şanslar

Toplam 1 Beğeni

London 4 yıl önce

Günümüzde makyaj erkeklere atılmış en büyük kazık

Toplam 10 beğeni

Mercoskun 4 yıl önce

Genel hatları ile guzel ama #insan doğadan üstün degildir# ibaresi çok yanlıştır. Herşeyin tasarrufu Yüce ALLAH,'ın elindedir. Zerre başıboş değildir. Başımıza gelenler Allah'ın haram ettiklerinden uzak durmadigimizdan ve emirlerine itaat etmediğimizden gelmektedir. Çare bellidir. Doğaya değilde Kuran ve sünnete riayet dünyada ve ahirette huzur.

Toplam 14 beğeni

orhan01 4 yıl önce

@Ecdad denen arkadas Senin kafa pek almiyor galiba..Virus doganin kanunu degil bunu unutma..Oyle bir sey olsaydi herzaman virus olurdu hayatimizda ve herkes ölurdu..Bu virus Allahin biz insanlara bir belasidir ki kendisini unutup Allahin emirlerini yerine getirmedigimiz icin..Yoksa bu yasimiza kadar boyle seyleri sadece bilim kurgu filmlerinde izlerdik..Sorarim sana boyle bir sey duyulduk gorulduk birsey mi yaa..O yuzden topu dogaya atmak Allah c.c. redetmenin bir bahanesidir..Sen anlamiyorsun ama biz ne anlayacagimizi anliyoruz bu sozunden..Bir nevi ateist inanis bicimidir..

Toplam 2 Beğeni

Bey 4 yıl önce

Cok güzel nokta anlatım,gezi zekalılar savunmaya gecmiş hemen

Toplam 1 Beğeni

Murat67 4 yıl önce

@Ecdad Arkadas lafin neresinden anlamak istiyorsan anla be insan herseyden daha üstündür, bunun lami cimi yok dida kimin için yaratildi, bizim için ama biz kiymetini bilmiyoruz ayri mesele dagin tepesine cik asagiya atla, o zamanda uçamadigini anliyacaksin yok denizin dibinde nefes alamiyormus konu ile ne alakasi varki zaten kadin sevval ile birlikte çagrida bulunmus zannedersem daha fazla birsey yazmaya gerek yok herhalde

Toplam 1 Beğeni

Ecdad 4 yıl önce

kadın ne anlatiyorrrrrr sen ne anlıyorsun:) " insan doğadan üstün değildir " demenin neresi cooook yanlis ...Doganjn yaraticisidida Allah. doga Kanunlarin yaraticisida Allah ... Doga kanunu olan " INSAN DENIZDE NEFES ALAMAZ" DOGA KANUNUDUR ... bunu böyle deyince Allaha isyanımı oluyor ? her kelimeyi tartan Milletin ağzından hiç küfür düşmüyor ama ;)

Toplam 1 Beğeni

Kovaçeviç 4 yıl önce

İnşallah imanın ve güzel ahlakın en güzeline nail olur.

Toplam 6 beğeni