Alişan Kapaklıkaya kimdir? Alişan Kapaklıkaya, dizilerin aile yaşantısına olan etkisini anlattı

BİR YORUM YAPIN 17

Telehipnoz 4 yıl önce

O Televizyon değil Telehipnoz aleti. İnsanları hipnoz etme, toplumları formatlayıp istediği hale getirme aletidir.

muallim 4 yıl önce

Geçen yıl bir toplantımda velilerime şiddete ve kadın erkek ilişkilerine özendiren dizileri bir slaytla anlattım. Slaytta kendi dizilerini görenler mutlu oldu. Soyleyeceklerim bu kadar.

Toplam 2 beğeni

Ömer 4 yıl önce

E din gidince iman da kalmiyor Allah'in rezzak sifati unutuluyor.Millet evlenmeden önce dünya malini sorguluyorlar para,araba ev var mi diye.Kalbinde iman olmayanin cepleri parayla dolsa ne yazar.

Toplam 2 beğeni

Sivaslı 4 yıl önce

öyle deme kardeş bu devirde ikisi de gerekli

Toplam 2 Beğeni

bulbul 4 yıl önce

Ben cok nefret ederim dizilerden.Hele bu aile temelerini dinamitleyen dizilerden.Benim cevremdede var dizilere bakan.Ben, siz bunlara bakinca ne ögreniyorsunuz.Akilli olan ve bundan bol miktarda para kazanan senarist yazmis bu sacma dizileri.Sizde aval aval bakiyorsunuz diye söylesem dahi,bunu algilayan az.Duvara konussam, hic olmassa duvar anlar beni.Su tavsiyesindede bulunuyorum.Evin bir kösesine Kamara yerlestireyim aksama kadar bizi ceksin,sabaha kadarda kendimizi seyredelim.Bu dizilerden iyidir.Insan kendini gördükce hatalarinida düzeltir. Bu diziler ister istemez bilinc alti aliniyor. Istedikleri kadar ben örnek almiyorum desinler dursunlar. Yavas yavas hayatimiza yansiyor.

Toplam 2 beğeni

Suat 4 yıl önce

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olacak bir adam, Alişan beyi yıllardır takip ediyorum bir insanın insan olması için ne olması gerekiyorsa onu anlatıyor.

Toplam 4 beğeni

Yakub 4 yıl önce

Toplumumuzu laiklik anayasası bozuyor bir. Ikincisi haram pis ve şükürsüz kazanılan para üçüncüsü sokakta erkekleri taciz eden kadınlar ve içeride kibirli kadınlar yüzünden toplumlar bozuluyor.

Toplam 4 beğeni

bulbul 4 yıl önce

Senin yazinida ilave edilebilir.

Toplam 1 Beğeni

koçum 4 yıl önce

dün akşam kanal karıştıtırken laik ve çağdaş olduğunu savunan malum kanalların birisindeki dizide çocukların sohbetinin konusu kendi deyimleriyle 'Manita' muhabbeti yapılıyor. her zaman soruyorum bu rütük ne yapar

Toplam 6 beğeni

tirci 4 yıl önce

20 yıldır nerdeydin .şimdimi aklına geldi

Toplam 1 beğeni

Şimşek 4 yıl önce

Herkes ailesine sahip olmalı.

Toplam 1 Beğeni

Yakub 4 yıl önce

Bu adam topluma faydalı birisi. Bilmeden konuşuyorsun. Kızının sağlık sorunları vardı

Toplam 3 Beğeni

Muhammed 4 yıl önce

sen ne yapıyorsun önemli olan o boşver 20 yılı neredeyse nerede çamur atma sende çık icraat yap boş yapma

Toplam 4 Beğeni

ümit*korku 4 yıl önce

ülkemizin en büyük sorunu aile kurumunun yavaş yavaş yok olmasıdır. bunu hepimizin anlaması lazım artık. Aile olmazsa millet, millet olmazsa devlet olmaz. para güç vs. daha sonra gelir. devletimizin bekası için aileye azami önem verelim, devlet olarak toplum olarak

Toplam 7 beğeni

Bulut 4 yıl önce

kurban olurum Alişan Hocam ne doğru konuşmuşsun Allah sizin gibilerin sayısını çoğaltsın inşallah

Toplam 7 beğeni

OKUYUCU 4 yıl önce

Hocam gerçekten ülkemiz için büyük bir sorun. TV dizilerinin senaryolarının RTÜK tarafından incelenmeden gösterime girmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuklar - gençleri resmen zehirliyorlar.

Toplam 7 beğeni

hamza sertdemir 4 yıl önce

aynen katılıyorum ve Türk toplumunu ayakta tutan aile kavramı darmadağın ediliyor

Toplam 5 beğeni