Ece Üner'den Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili alkış toplayan açıklama

BİR YORUM YAPIN 38

ada 4 yıl önce

yurtdışı girişleri engellemediler. gelenleri 2 hafta karantinaya zorlamadılar. hala da bildiğim kadarı ile her yurtdışından gelene karantina uygulanmıyor. bu şartlarda kralı gelse virüsün yayılmasına engel olamaz nokta com

Toplam 1 beğeni

tebrik 4 yıl önce

türkiyedeki tüm haber kanallarındaki tek anchorman diye tabir edebileceğimiz spikerdir. başarılarının devamını dileriz

Hasan 4 yıl önce

Çokta mutevazi bir insan sayin bakanimiz siyasi gorusum farkli ama kibar bir saglik bakanimiz var

Toplam 1 beğeni

iskender 4 yıl önce

Dovlet bize bahmiir.

Toplam 1 beğeni

perı sarıkaya 4 yıl önce

fahreti baba adam gibi adam helal olsun sana rabim evlatlarııııııııııım

Toplam 1 beğeni

yusuf 4 yıl önce

merak etmyin cok yakin zamanda küfürler sallar bu millet erodogan bu ülke ye ne yapti ülkeyi satti diyenleri unutmayin akp yi erdogan i anlayan insan sayisi gercek ten az cünki milletimiz unutkan dünü cabuk unutan bir ahlak anlayisi var cok yakinda hakaret ler etmeler baslar göreceksiniz

Komedi gibi 4 yıl önce

Sağlık bakanımız dahil Eli öpülecek bir çk bakanımız var, Meb, içişleri gibi Herkes işini yapsın takdir millette kalsın, bu spiker sahnelere oynamayı bıraksın zamanında uğür dündar da parlatıldı sonu hainlere hizmet bu iyi derse iyi kötü derse kötümü olacak, haber yorum yapmak değil sunmak tır. Kendine güveniyorsa çıkar tartışma programına savunur konuşur tek taraflı sallamak savunmak değildir. Bu algıyı bırakın, bu kadına herkes güveniyor harbi kadın kalıbından sonra, her dediği doğru dediklerine itaatt edilecek biri gibi şişirmeyin.

ahmet 4 yıl önce

sende yorum yapma o zaman başkası hakkında

Celal 4 yıl önce

Sağlık çalışanları özellikle hastanelerde çalışanlar unutulmamalı.

Toplam 1 beğeni

DADAŞ 4 yıl önce

Allah razı olsun bakanımız çok iyi işler yapıyor

Toplam 4 beğeni

Tarkan 4 yıl önce

Chp 'de bir tane böyle adam . Hatta onda biri kadar olmaz mı? Nerden buluyorlar bu kadarını . ..

Toplam 2 beğeni

Samii 4 yıl önce

Geçin efendim.yarın allah göstermesin ölümler artmaya başlayınca bakalım neler diyecekler.

Toplam 7 beğeni

ERDAL 4 yıl önce

Bak,kardeşim sen galibe dünyadan bi habersin ! Bunca Devletimizin ilgili bakanlığımızın ve tüm kurumların çabalarını görmezmisin ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Toplam 0 Beğeni

Yolcu 4 yıl önce

Kardeşim adam ben bu virüsü kesinlikle ülkeye bulaştırmayacam bunu yüzde 100 engellerim demedi ki. Ama milletimiz sağolsun heryerde, kimse talimatlara uymuyor herkes dışarıda. Bakan daha ne yapsın, görevini layıkıyla yapıyor. Bakınız Dünya Ülkeleri.

Toplam 3 Beğeni

Öyle biri 4 yıl önce

Dışarıda yakalanıp tedavi için burda olana bizim ülkede vaka oldu demeyelim bakanım... Dışarıdan tedavi için getirildi diyelim... Ülkemizi cizmeyelim.. ellerinden öperim bakanim

Toplam 8 beğeni

ERDAL 4 yıl önce

Aynen öyle kardeşim hemen hemen tüm vakalar dışarıdan gelen insanlar olduğunu bilmek lazım.Buradandan Sağlık Bakanımıza Rabbim güç kuvvet versin hakkaten gece gündüz demiyor çalışılor.Allah onun ve tüm sağlık çalışanlarımızın yar ve yardımcısı olsun.

Toplam 0 Beğeni

Orhangazi 4 yıl önce

koca yürekli bakan

Toplam 22 beğeni

mehmet ceran 4 yıl önce

biz beraber türkiye yiz bakanlarımızın biri birine tercih edilmez vazifede hepside birbirinden harika iş çıkarıyorlar emeklerine sağlık allah daim muhafaza etsin inşaallah

Toplam 23 beğeni

Necdet 4 yıl önce

Ne kötü bir durum.Hükümeti değil de sadece Bakanı tebrik ediyor.Eksik olsun senin bu taltifin.Bu düşüncede bir gariplik var.

Toplam 25 beğeni

ERDAL 4 yıl önce

Tamamda ,Necdet kardeşim yinede Bakanımzdan Allah Razı Olsun amacımız bakanımızın olağanüstü çabasını takdir etmek,güzel kardeşim.

Toplam 0 Beğeni