Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'dan Haluk Levent'e teşekkür paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 9

qhelerich24 4 yıl önce

acaba hukumetle yakinlasip kotu kokular gelen ahbapta donen firildaklarin ustunumu kapatmaya calisyor. yorumlara bakiyorum da eski tefeci/mafyacik haluk leventi hic tanimamislar.

Zorbey 4 yıl önce

Haluk Levent'de bu yardımları kendi cebinden yapmıyor, değerli arkadaşlar, O bir aracı. Yaptığı bu aracılık için kendine teşekkür ediyoruz. Yardımları hep bireyselleştiriyoruz, sonra o insanlardan olmadık beklentilere giriyoruz milletçe. kim, kimdir, nedir, Kiminle, nasıl yürüyor. kapının ardındakileride bazen irdelememiz gerekli. Haluk Levent bir aracılık işine girişmiş işini yapmaya çalışıyor, tekrar teşekkür ederiz kendisine..

Toplam 12 beğeni

sel yaz 4 yıl önce

haluk levent insan olmanın fazıletıne sahip bir insan, olması gereken insan profili , anormal olan insanlık faazıletıne sahip olamayan bizleriz , malesef biz daha fazlayız , sonrada Haluk leventi cok buyutuyoruz hayır o normal, bizler çok ufaldık.

Toplam 8 beğeni

Hakan 4 yıl önce

Haluk adamdır

Toplam 8 beğeni

Ağrılı 4 yıl önce

Vatan perver , helal olsun vicdalı adam

Toplam 11 beğeni

mem 4 yıl önce

Haluk Levent sen ne yaptın! şimdi virüs kadar beyni olmayanlar sana karşı linç kampanyası başlatacaklar... Haluk Levent'i tebrik ediyorum. Kurduğu ahbapplatformu sayesinde bir sürü ailenin gönlüne dokunmaya devam ediyor. Teşekkürler... Darısı içimizdeki bizden görünüp bizden olmayan sanatçı müsveddelerine.....

Toplam 21 beğeni

Ülkücü03 4 yıl önce

ALLAH (C.C.) razı olsun aslan yürekli vatan evladı...

Toplam 4 beğeni

Kazim Peker 4 yıl önce

Hayatimda heralde gorup tanimak isteyecegim tek unludur kendisi Helal olsun

Toplam 5 beğeni

M. Ali 4 yıl önce

Darısı, seçim zamanında ekreme yaranmak için bir taraflarını yırtan ama zor günlerde sinsice köşesine çekilen sanatçı bozuntularına olsun...

Toplam 17 beğeni