Kaş aldırmak günah mı? Kaşın ortasını almak caiz mi? Kaş toparlama ve inceltme

BİR YORUM YAPIN 10

Heci Yusuf 2 yıl önce

Selamün aleyküm

Jfifkcckn 2 yıl önce

Bir şey sorabilir miyim benim kaşım tek kaş ben ortasını alıyorum ama kalbim alma diyor ben de beni kötü gösterdiğim için alıyorum bana bir yol gösterir misiniz ne yapayım?

Toplam 4 beğeni

Halit 2 yıl önce

Kaş aldırmak (yolmak suretiyle)zikredilen hadisle yasaklanmıştır. Ancak anormal olan kaşların düzeltilmesi konusunda bir hadise rastlamadım. Bu konudaki fetva neye göre veriliyor bilmiyorum.

Llpjsh 2 yıl önce

Çok ilginç bir şekilde doğduğunda ümmetim , hayattayken ümmetim , ölürken ümmetim diyen bir peygamberdi diyorlar fakat bu peygamber neden ümmetine lanet etsin buna pek inanasım gelmedi açıkçası

Reis 3 yıl önce

Saçını da kesme o zaman

Toplam 13 beğeni

yolundayız 2 yıl önce

kuranda geçen bir şeyi yalanlayamassınız. açıp kıranı bir kere meal okuduğunuz kuran okuduğunuz yok. işinize gelmediği için yalan deyip kendinizi kandırıyorsunuz ama vakti gelince aaah o pişmanlıklar

Toplam 0 Beğeni

şafak 2 yıl önce

kuranda geçmeyen hiç bir şey islami delil değildir müslüman

Toplam 0 Beğeni

şafak 2 yıl önce

islamı kuranla değilde uydurulmuş hadislerle yaşayanlar Allahın söylemediklerini kendi uydurduklarını yayanlar asıl Allah şirke girdiğiniz için sizi lanetliyor Ali İmran suresi 78. ayet dinden de çıktınız tövbe edin ve kelimei şahadet getirin bir daha da uydurulmuş hadislere itibar etmeyin bir müslüman olarak sizi uyarıyorum.

Toplam 0 Beğeni

Müslüman 3 yıl önce

Sacla ne alakasi var cahil? Kaslar direkt yüzün simasini etkileyen killardir, süslenmek isteyen direkt kaslarini aldirir, yüzünü boyar. Uzun ya da kisa sac ayni sekilde direkt etki etmiyor. Islami delillere itibar etmiyorsan ne isin var?

Toplam 3 Beğeni

Alico 3 yıl önce

Bayanlarda saçlar goguslerini örtecek kadar uzun olması gerektiğini duymustum

Toplam 1 Beğeni