Kaliteli sucuk nasıl anlaşılır? Hileli sucuk nasıl anlaşılır? Kaliteli sucuğu anlamanın yolları

BİR YORUM YAPIN 9

Ali 3 yıl önce

Hile anlaşılsa ne yazar adamlarda Allah korkusu yok yasa koyucular sanki ceza yiyen bi daha yapmaz sanarak çok iyi niyetli yasalar yapmışlar kardeş kimse kimseyi aptal yerine koymasın hileci hırsız insana en iyi yaptırım ya men etmek ya ellerini kesmek başka çare yok.

Toplam 3 beğeni

master 3 yıl önce

biz kayseri de kendi sucuğumuzu pastırmamızı evde kendimiz yapıyoruz. hile hurda bize işlemiyor. kendimize hile yapacak halimiz yok ya :)) aslında herkez kendi evinde yapabilir maliyeti de sadece bir miktar sarımsak ve karışık sucuk baharatı. yani millet ugraşmamak için sahte ürünlere bir dünya para veriyor.

Toplam 1 beğeni

Asuman Alaş 2 yıl önce

Detaylı tarif verebilir misiniz ? Sonuçta ilk kez yapacağımız için .

Toplam 0 Beğeni

Subhi 3 yıl önce

Yüzde yüz güven duyduğunuz kasap varsa sucuk alacaksın yoksa hayal bile edilemez !!! Ben dahi yapsam sağlam güveniniz yoksa almayın ölecek değiliz ya sucuk yemeyince !!! elde ettiğiniz sağlam etten özel yaptırabilirsiniz fiyatına katlanarak.

zafer gülten 3 yıl önce

en iyisi bu zamanda herşeyi kendin yapmaya bakacan ....sucuğunu bile---sucukluk bağırsak satılıyor,al ondan,orta yağlı kıyma al,baharatını içine koy,yoğur,bağırsağa doldur,güneş gören bir yere as,1 ay içinde al sana mis gibi sucuk.hilesiz.

samet 3 yıl önce

Eskiden sucuk az yağlı ve kıyır kıyır olsun diye manda ve sığır eti, bazı yörelerde de denetlenmiş at eti katılırdı. Baharatı da az olurdu. Şimdi ayıp örtsün diye baharatı dolduruyorlar. O zamanın sucuklarının tadı hala damağımdadır. Mangalda yahut sobanın üstündeki maşada kızartırdık ki mis gibi kokardı ve damaklarımızda muhteşem bir lezzet bırakırdı. Öyle şırıl şırıl donmuş yağı da olmazdı.

Bünyamin Öztürk 3 yıl önce

En hileli sucuk ısıl işlem görmüş, nitrit ve benzeri diğer koruyucu (antibiyotik) madde katılmış sucuklardır. O yüzden "belli markaların" ürünlerini sakın denemeyin bile. Bol yağ katılmış kasap sucuğu yiyin daha iyi. Hiç olmazsa hastalık sahibi olmazsınız.

Toplam 6 beğeni

Canlı yayında 3 yıl önce

En kalite dediğimiz sucuklar bile facia...bize de bu yakışır

Toplam 3 beğeni

Hüsam Dan 3 yıl önce

Diyelim hileli sucuk ürettik. Kilosunu 100 tl yapınca hileli sucuk olmaktan cikiyor mu. Herkes konuşuyor neymiş efendim gerçek sucuk bal ucuz olmamış. Hileli mali pahali satinca ne olacak. Ben bilirim hileli sucugu da herkes bilmez. Dana etinin içine baş eti kemik sıyrılıp katinca etin fiyati ucuzlar.

Toplam 6 beğeni