Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Canan Karatay'ın 'koronayı öldürüyor' sözlerine tepki!

BİR YORUM YAPIN 55

Gülseren 3 yıl önce

Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni,doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni.cok yasa canan hocam.bilgilerinizi deniyoruz.

İbrahim erme 3 yıl önce

Asıl Mehmet Ceyhana güvenmeyin. Oğlu ünlü bir ilaç-aşı firmasında üst düzey görevli. CANAN HOCAYI DİNLEYİn. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun.

Toplam 3 beğeni

güveniyoruz 3 yıl önce

Canan Karatay neden yalan söylesin ki? Menfaati yok birşeyi yok. Kendisine güvendiğimiz isimlerden birisidir. Yılların birikimini insanlar faydalansın diye anlatıyor. Bence anlattıkları çok doğru ve makul şeyler.

Toplam 4 beğeni

bir vatandaş 3 yıl önce

canan hanım doğru söylemiş. asıl ne varsa eskilerde var .ilerici olmak iyi edeceğine daha çok hasta eden ilaçlarları yazmak mı? biz canan hanımı destekliyoruz tecrube ve bşlgilerindenstifade ediyoruz sayıları artsın inşaAllah.

Toplam 2 beğeni

filinta 3 yıl önce

Mehmet ceyhan mart ayında hastaysan maske tak diyordu şimdi maske yüzde 90 korur diyor. İyi ki bunları dinlemedik, maske taktık.

Toplam 7 beğeni

Abdullah HÂN Birkul 3 yıl önce

Prof olunca bir halt olunmuyor ki. Canan Karatay da prof. Mesele ilaç lobisinden ne kadar uzak olabildiğiniz. Canan hoca'nın dedikleri ilaç lobisini çok rahatsız ediyor. Tüm mesele bu. İlaca evet ama öncelik doğal tedavi diyenlerdenim.

Toplam 15 beğeni

mücahit 3 yıl önce

CANAN hocaya güveniyorum.

Toplam 13 beğeni

Kimse 3 yıl önce

Tıp sektörünü ilaç firmaları besleyip yönetiyorken neyin hesabını yapıyorsunuz daha? Kaç tane doktor hastaları tedavi etmenin peşinde? Bağla kroniğe bas ilacı devam.

Toplam 9 beğeni

yunus 3 yıl önce

Hadi Canan Karatay medyatik olmak istiyor diyelim de. Peki ya sen? Unutma Canan hanım belki senden daha da tecrübeli. Sen doktorsan Canan hanımda doktor. Bu ithamla sanki kendini ele verdin gibi hoca. Canan hanımın söylediği şeylerin pek çoğunun yaşantımızda doğru olduğunu gördük kararı millet verir. Sende medyatik olmak için her gün boy boy ekranlara çıkmak için çırpınıyorsun. Corona sana fırsat oldu yoksa kim tanıyordu ki seni de ahkam kesiyorsun

Toplam 13 beğeni

Ismet 3 yıl önce

Sabah kahvaltıda ceviz fındık domates ye diyor yani karatay zengine söluyor bize deyil zengin dengeli beslenir ortadirek açlığını yatıştırır zengin giyinir ortadirek örtünür misal böle uzar gider hocanin muyanesi 800 lira 1 ay dolu nokta

kurt 3 yıl önce

biz canan karataya inanıyoruz saf niyetli olduğunu anladık en azından çakal değil

Toplam 8 beğeni

Mehmet Kandemir 3 yıl önce

D vitaminin fazlasının kanser yaptığı gerçeğini ne yapacağız. karbonatın fazlası mideye ve diş minesine ve diş etine zarar verir. bunlar nasıl doktor olmuş. reklam yapacağız diye iyice saçmaladılar.

Toplam 2 beğeni

faruk 3 yıl önce

Merak ettim hangi çalışma. Hatta kaç ng üzeri kanser yapıyormuş?

Toplam 1 Beğeni

turan 3 yıl önce

virüs için işe yaramadı diyelim..pekii zararı ney..????

Toplam 3 beğeni

YUSUF 3 yıl önce

Karatay, her zaman saygı duyduğumuz ezber bozan bilgi yüklü bir insan, ben şahsen önerilerinde çok isabetli olduğunu düşünüyorum.

Toplam 6 beğeni

Ahmed 3 yıl önce

benim bogazim hafif agridiginda himalaya tuzlu suyla garagara yaparim ve hafis gecer. sinizüt icinde öyle. Eskiden siddetli boga agrilarim olurdu. Bence Canan Karatayi dinleyin, doktorlar arasindada kiskanclik var

Toplam 5 beğeni