22 yıl hapis istemiyle yargılanan Necati Şaşmaz'a beraat kararı!

BİR YORUM YAPIN 35

Yusuf 05 3 yıl önce

Anlaşmalı evlilik yapayı şapka düşer kel rahat gözükürdü ama bu şekilde para ve kumpas evliliği

Toplam 5 beğeni

Rıdvan 3 yıl önce

İddiaya göre kadın aldatmış. Adam aldatmayı tespit için kayıt yapmış. Kimse yavuz hırsızlık yapmasın.

Toplam 5 beğeni

Harun 3 yıl önce

Yavuz hırsız ev sahibi ni bastırırmış Polat Alemdar olsan hikaye şaka şaka Allah böyle imtihanlarda yardım etsin böylesini ne etmek lazım bilmiyorum

Toplam 0 Beğeni

Enes 3 yıl önce

bilader sen koskoca POLAT ALEMDARA nasıl böyle konuşmaya cürret ediyosun,sen kimsin ya.

Toplam 2 beğeni

Hakan 3 yıl önce

Kayınpeder yaşıt çıktı kendi yasında adama kızını verirken sorun sıkıntı yok babası yaşında adamla wvlenirken sorun yok tek sorun para boşanırken az vermiş polat demekki isyedikleri rakamî vereymiş arasıra misafirligede gidebilirmiş

Toplam 11 beğeni

Kerem 3 yıl önce

Bu ne saçmalık, ben karşımdakinin suç unsuru içerecek yazışmalarını veya konuşmalarını kaydedip mahkemeye sunacağım ama izin alınmadan kayıt edildi deyip delilleri kabul etmeyecek. Adam ağzıyla itiraf etmiş, kendi hesabından yazışmış ama neymiş izni olmadan kabul edilmezmiş. Akıl mantık devre dışı.

Toplam 17 beğeni

Asım 3 yıl önce

Yanlış anlaşılmasın da , Ben böyle tiplerden hoşlanmazdım, bir delil daha olmuş oldu.

Toplam 2 beğeni

Sarraf 3 yıl önce

Tabii ki para vereceksin odun. Kizi kullan kullan sonra zart zurt et. Kadının talibi çok olur endamlı kadın maşallah.

Toplam 3 beğeni

Hamdi 3 yıl önce

Bu isten pis kokular geliyor, sanki adami bitirmeye calisiyorlar gibi geliyor.

Toplam 20 beğeni

muhsin 3 yıl önce

insanın evleneceği kişiyi seçerken önce karakterine bakmalı. Yoksa böyle hüsrana uğrayp rezil olmak işten değil. eskiden görücü usulü diye bişey vardı. "Tabii gerçek anlamda uygulanırsa". evlenilecek kişi önce çevresinden yabancı kişiler gözüyle soruşturulur, araştırılırdı. insan birine rol yapar gerçek karakterini gizleyebilir ama yaşadığı çevreden, çıkar ilişkisi olmayan çevreden karakterini gizlemesi çook zordur..

Toplam 3 beğeni

cemal 3 yıl önce

Yargı sisteminin işi gücü yok sizle mi uğraşacak

Toplam 1 beğeni

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

bu ailenin ne sorunu var bilmem sadece acırım ama genelde sanatçı şarkıcı camiasına normal aile kızları asla olmaz erkek sanatçı ben 1 hafta turnedeyim eve gelmeyeceğim derse,bazen bir kız arkadaşımla bu akşam klip çekeceğiz bu gece ben eve gelmeyeceğim derse anadolu kızı aile kızı bunlara tahammül etmez o zaman evlenmeseydin dangalak der ve ayrılır.

evet-isyan 3 yıl önce

Karı/koca seçme meselesi hasas mesele. Adamı vezir de eder rezil de. Allah iyilerle karşılaştırsın. Boşa demiyor türküde "Hal bilmez hoyratı sararsan cana Ağustos ayında başa kış gelir."

Toplam 6 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Para almak için yapıyorlardır

Toplam 17 beğeni

yuh artık 3 yıl önce

Şu habersiz kayıt olayının suç olması kadar saçma birşey yok hayır birde karısı özel hayatın gizliliği demiş ulan evli olduğun kişiyle özel hayatın gizliliği diye birşey olabilir mi ? evli olduğun kişi senin herşeyini bilir bilmek zorunda kabul etmiyorsan evlenmeyeceksin zaten.

Toplam 22 beğeni

fahri 3 yıl önce

Yok 100 yıl, yok yok, müebbet, yok yok o da kesmez ağırlaştırılmış müebbet, yok yok, idam edin gitsin en iyisi o. Yok yok kafasına karısı sıksın, oh be doğrusu rahatladım.

Toplam 10 beğeni