Seda Sayan'dan 'Kadir Şeker' paylaşımı: Bizi affet

BİR YORUM YAPIN 33

Kamikaze 3 yıl önce

Seda sen merak etme bu devlet senide korur herkeside korur. Devleti acizmi zannediyorsunuz siz.

Toplam 2 beğeni

gurbetci 3 yıl önce

Bu hadiseyi takip etdim, ama cucklarma sakin ola Turkiyede kimseye yardim etmeyin, (böyle durmlarda ) dedim cünkü adelet YOK bu konuda. genc cocuga yazik oldu

Toplam 3 beğeni

Antepli 3 yıl önce

Adil veya değil demiyorum ama bundan sonra toplumun büyük bölümü artık olaylara kayıtsız kalacaktır

Toplam 1 beğeni

Alı 3 yıl önce

Af kanunu kalktı seni nasıl af etsin

Toplam 2 beğeni

Faruk 3 yıl önce

tabii canim...her sey bitmis güzellik narkozunun etkisi altinda ne diyecegini sasirmis...bos bos konusup gündemi belirlemek biraz abes ..

Toplam 5 beğeni

Namık 3 yıl önce

Ölen biri var. suç var ortada. Burda Kadir karşı tarafı korumak için olaya girip kendi canınıda koruma durumuna düşmüş. sonuçta cinayet öyle veya böyle olmuş. Şimdi birisinin yanında bir bayan darp edilse ne yapıcaz, Kadir gelecek aklımıza.

Toplam 3 beğeni

Mercan26 3 yıl önce

Görmiceksin,duymıcaksın ,bilmiceksin.(kadınlar kendilerine dikkat etsin artık erkeklerin duygularıyla oynamasınlar çünki bundan sonra kolay kolay müdahâle etmez erkekler ona göre )pkk lı töreristlere ceza veremeyen hâkimler böyle arkasında örgüt yoksa cezayı rahat verebiliyor.Aleynanın katilini neden hâlâ tutuklıyamıyosunuz?

Toplam 6 beğeni

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

bu olayın normal zahirde görünen kısmı vardır birde mana aleminde neden gerçekleşti kısmı vardır.önceden işyerinde 1 müdürümüz vardı.bize zulüm yapıyor bize mobing uyguluyor baskı yapıyordu.çok sabrettik ben dedimki allahım bu müdürü sana havale ediyoruz.çok dua ettim.bu müdürün cezasını allah elbet verecek bi hapis cezası alırsa bu adam nerden geldiğini anlayamayacak dedim ve müdür hiç beklenmedik yerde hükümete tehdit edenlere yardımcı olmaktan 14 yıl sonra 9 yıl hapis cezası aldı işte allahın adaleti dedim ben müdüre zarar verseydim ben hapiste olacaktım

Toplam 2 beğeni

M.ali 3 yıl önce

Doğru on defa da gücüm olsa arkamı döner giderim,ama ondan sonra ahkam kesilir insanlık öldümü diye evet bu şartlarda insanlık öldü herkes kendi başının çaresine bakacak çünkü o hale geldikki en ufak iyilik in karşılığı bu hatta bir yetimin başını okşasan tacizci diye suçlanırsınız derdinizi kimse anlatamıyor linç edilirsiniz.

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

eğer kadir şeker parkta ailesiyle gelen çocukları olan bir babayı öldürseydi.herkes neden öldürdün hanımına kızmış 2 tokat atmış 2 saat sonra barışırlardı şimdi çocuklar yetim kaldı anne kocasız kaldı kim bakacak bu aileye denirdi ve kadir şekere herkes kızardı.ama ölen kişinin sabıkası kabarık olunca herkes kadiri tuttu.kadir yardıma koşan haksızlığa gelmeyen bir delikanlıydı ama bu devir o devir değil geçti.polisi araması gerekirdi.etrafda birkaç kişi çağırıp ortak müdahale yapması gerekirdi.

Toplam 1 beğeni

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

ölen adam kadire bıçak çekseydi elini veya bir tarafını yaralasaydı kadirde nefsi müdafaa olarak bıçak çekme hakkı vardı.adam sen karışma demiş tokat atmış oda sen bana nasıl tokat atarsın deyip nefsine yenildi.ayrıca bıçak kelebek denen yasaklı bıçak hakimler hislerine kapılmaz olayın delil ve gerçeklerine göre karar verir

Toplam 1 beğeni

Mustafa 3 yıl önce

Seda Sayan öldürülen insanın yerine kendini koysun.Öldürülen insanın ailesinin yerine kendini koysun.Olaya sadece Kadir Şeker'in penceresinden bakmayın.

Toplam 5 beğeni

Yusuf 3 yıl önce

Devletin polisi var bekçisi var, bi zahmet bu koruma görevini onlar yapsın. Kimse artık başına bela almak istemez.

Toplam 4 beğeni

gurbetci 3 yıl önce

BU hadiseden sonra dahada artar sanirim. Bana ne denir, yoksa büyük bela

Toplam 1 Beğeni

Hasanbb 3 yıl önce

O bir can aldı ve kazayla değil kavga yada itişme esnasında tam kalbine bıçak soktu adamın. Vijdan yapmıyorum.Hukuk matematik gibi işlemeli. Hakimdeki detay kimsede yok. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.

Toplam 10 beğeni

kaşıkçı 3 yıl önce

Koruyamazsın evet kadını döven serbest kalır öldür de gel diye öldürecek adama engel olan da ceza evine girer sağlam bir adalet sistemi var allah esirgesin

Toplam 5 beğeni