Dilay Kemer memleketi Antalya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi!

BİR YORUM YAPIN 8

mehmet 3 yıl önce

Ben kolon kanseri atlattim ama kemoterapi aldim ayak parmaklarim uyuuk kanser icin verilen kemoterapinin hic faydasini gormedim neymis kemoterapi alirken nar yeme cay icme kahve icme gibi yasaklar getirdi ben zerdecal sarimsak ovan tarcin yapiskan andiz otu ni kanser otu kulandim kanseri yenen zerdecal kimyon sarimsak tarcin kekik yapiskan andiz otu gerisi hikaye allah sifasini verdin

Hasan Yücel 3 yıl önce

Ailemden üç yakınımı, babam, ablam kardeşimi kanserden kaybettim. Ablam göğüs kanserinden vefat etti. Dilay Kardeşimi Allah sevdiklerine bağışlasın inşaAllah. Dilay kanser senden büyük değil kız. Hadi canım benim.

Toplam 1 beğeni

Y. EMİR 3 yıl önce

Allahım sen büyüksün, inşallah bu güzel kızımısın Sağlıklı ve güzel günlere tekrardan dönmesine vesile oluşacak kapıyı açarsın. İnşallah tez zamanda sağlığına döner.

Serdar 3 yıl önce

Allah Sifalar versin kardesim . in sha ALlah tez zamanda sagligina kavusup sevdiklerinle beraber uzun ve mutlu bir yasam sürersin :(

çiçek 3 yıl önce

çiçeklerde solarlar o kadar güzelsin ki solmayasın dıye sana dua edecegim sana şifa çiçege su olur umarım..

Toplam 1 beğeni

kral46 3 yıl önce

Zor bir durum. Kardeşimize acil şifalar diliyorum. Atalarımızın bir lafı var hasta olan ölmez eceli gelen ölür. İnşaallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Toplam 21 beğeni

Sakaryalı Mustafa 3 yıl önce

Allah acil şifalar versin.

Toplam 18 beğeni

GARA ÇOCUK 3 yıl önce

ALLAH imandan ayırmasın. Kanser ile mücadele; sonucu baştan belli olan bir mücadele. Allah sabredebilmeyi nasip etsin.

Toplam 16 beğeni