Ne virüs dinliyorlar ne deprem... Cadılar Bayramınız batsın

BİR YORUM YAPIN 23

levrok 3 yıl önce

Rahip, Hac ? Almanyada bir Türk böyle giyinecek, agzinda dis birakmayiz.

Toplam 2 beğeni

44Malatya 3 yıl önce

Ülkemize yaygınlaştırılmaya çalışılan bir batı kültürü daha ''CADILAR BAYRAMI''

Toplam 2 beğeni

sel yaz 3 yıl önce

ülkenin kaymagını yıyen, hayatlarının buyuk bolumunu yurtdısında geçiren ahlak etik ınsanlıktan uzak yaşam süren , kaymagını yedikleri ulkemiz sosyal stratejik ekonomık acıdan sıkıntıya kaldıgında ellerindeki ıkıncı pasaportlarını kullanarak hayatlarına keyif içinde yurtdısında devam eden ülke düzeldiğinde tekrar gelip somurenlerin kendileri ve çocukları , siz ler in cadılar bayramını kutlamanızdan daha doğal ne olabilirki , kendi bayramınızı kutluyorsunuz da bizler ısrarla buna tepki veriyoruz. siz busunuz .

Toplam 11 beğeni

uri 3 yıl önce

bu insan kılıklı yaratıklar hangi ülkede yaşıyor!!

Toplam 4 beğeni

Serhan 3 yıl önce

Ceza uygulanırken kişilerin gelirlerine göre kesilmeli. Asgari ücretle çalışan için 930 lira iyi bir ceza ancak milyonlarca dolar fiyat biçilen yalının sahipleri ve arkadaşlarına 930 lira garsona verilen bahşiş gibidir. Caydırıcılığı olmaz. Bunlara 10 bin dolar adam başı ceza iyi olurdu.

Toplam 12 beğeni

EBRAR 3 yıl önce

Yüce ALLAH IM bunlar insan olmadıklarını insanlık bize yaramaz biz ancak hayvan olmaya layıgız diye hayvanların kostumunu giyiyor cadı kılığına giriyorlar. Sen onları yüce ALLAH ım neyi istiyorlarsa onları onlara çevir.

Toplam 7 beğeni

Mizah 3 yıl önce

Bunlar içimizdeki kafirler. Bayramlarını kutlayacaklar. Bunlar zararlı değil. Size ne. Ne istiyorlarsa yapsınlar. Asıl zararlı olanlar bizden görünüp sırtımızdan vuranlar.

Toplam 2 beğeni

111 3 yıl önce

görgüsüzlük nediyelim.zavallılar insanlık dan hiç nasip almamışlar.

Toplam 1 beğeni

keçili71 3 yıl önce

içimizdeki haramzade, papaz ve rahibeler bunlar.

Toplam 1 beğeni

deli 3 yıl önce

yahu bunlar bu m illete ait insanlarmi....BASKASININ DINI DEGERLERINI KUTLAYIP KENDI DININI BILMEYEN ZAVALLI CAMIASI::

Toplam 1 beğeni

şakir 3 yıl önce

vatandaş olarak isteğim lütfen özellikle pandemi cezaları sınıflandırılsın bunlargibi inşanlar al bi 900 tl ben birdaha parti yapacağım diyen karaktersiz insanlar daha ağr ceza lütfen

Toplam 1 beğeni

şakir 3 yıl önce

yazık çok yazık millet bir olmuş koskoca binanın enkazını elleriyle tek tek ayıklaya ayıklaya bir can kutarabilirmiyiz derdinde askerimiz polisimiz dersen terörle uğraşsa ,siz aşağılık mahluklar ise neyin derdinseniz yazıklar olsun hatta nalet olsun sizingibi mahluklara ,sorsanız hepiniz kendinizi bir halt zannedersiniz halbuki bir b.k deyilsiniz

Toplam 1 beğeni

isa çınaroğlu 3 yıl önce

Allah onların cezasını zaten vermiş ki ! kim onlar gibi olmak ister ?

Toplam 1 beğeni

S.Rasim Yanmaz 3 yıl önce

komik

erol/antalya 3 yıl önce

Bu gibi insanları hastalanınca hastane kapısına bile sokmayacaksın. Tedavi amaçlı bakmayacaksın. En üst yetkililerden en küçük yaşta ki kişilere kadar uyarıyorlar. Maske sosyal mesafe diye diye; Ama ne dinleyen var ne uyan var.

Toplam 1 beğeni