Gerçek kürkleri olay olan Bülent Ersoy isyan etti: Artık kimseye bir şey vermeyeceğim!

BİR YORUM YAPIN 6

zafer gülten 3 yıl önce

üzülmekle olmaz,gitsin asgari ücretlilerin yaşadığı mekanlarda hayır yapsın,erzak kolisi neyin dağıtsız ,parayı kürklere vereceğine.

ücretli öğretmen 3 yıl önce

o zaman bülent hanım beni görse üzülmez ağlardı. ben ücretli öğretmenlik yapıyorum ve mesela bu ay alacağım ücret 1700TL evliyim 2 çocuğum var ve bu parayla geçinmek zorundayım. başka hiçbir gelirim yok. öğretmenlik yapıyorum ama geçinmek zorunda olduğum ücret bu maalesef. sonra sahte öğretmenlik kutaldır naraları... bülent hanım bana ağlardı kesin ben ne yapayım. asgari ücret bile alamıyorum

GAZZÂLÎ 3 yıl önce

Sanatçılığınıza hangi bir sözüm yok ama samimiyetinize kesinlikle inanmıyorum. Ayrıca iyi yapmışsın çağdaşçılara bağışlamakla. Bir hayır kurumuna sizin gibilerden gelecek hayır Allah'tan gelsin.

zafer gülten 3 yıl önce

üzülüyorsunda,onun için mi bi fakire,bi hayır kurumuna faydan yok.

Toplam 1 beğeni

MURAT 3 yıl önce

Allah yardımcın olsun işin zor

M.ali 3 yıl önce

Merak etmesin bundan sonraki hayat ta her şey eşit bu dünyadaki kazancının karşılığı bütün gerçekler orada meydana çıkacak kredinin tamamını burada kullanılıp oraya birşeyde kalmamış olabilir yinele her şeyin gerçeğini kainatın yani mülkün sahibi bilir.biz yine Hüsnü zanda bulunalım amma birde hüküm zahire göredir.

Toplam 3 beğeni