Beyninden kurşun yiyen İbrahim Tatlıses: 'Ne varsa Türkiye'de var'

BİR YORUM YAPIN 9

Fatih 3 yıl önce

Yarın yine başına böyle bir iş gelse sırf hava olsun diye yine Amerika'ya gidersin. Sen senin gibi sanatçı bozuntuları anca hava atmayı iyi bilir.

Mersin 33 3 yıl önce

Bu adam zamanında herkesi aşağılardı .şimdi ajitasyon yapıyor.Bu adama üzülürmez

büyük insan 3 yıl önce

ibrahim tatlısesin ölümsüz bir sanatçı olduğunu biliyorum, ama ölümsüz bir insan olduğunu bilmiyordum. onun zor zamanlarda, kafirlerin en çok azdıkları dönemde müslümanlara ve türküyle, kürdüyle, lazıyla, boşnağıyla, çerkeziyle bu ülkede yaşayan bütün insanlara verdiği güçlü desteği asla unutmayacağım. bana göre ibrahim tatlıses sadece büyük bir sanatçı değil, büyük bir müslüman, büyük bir kahraman, büyük bir insan.

her şey var 3 yıl önce

Evet! Ne varsa Türkiyede var. Gerisi laf. Dünyanın en zengin, en cömert, en vicdanı toplumu Türkiyede. Bisikletle dünyayı gezen bir ne demişti: Türkiyeyi çok sevdiğimden tekrar geldim. Burada bisikletimi bıraktığım yerde buluyorum." Bunun ne anlama geldiğini bilme lazım. Allah zeval vermesin.

tunctunc 3 yıl önce

rahatlik icinde aci cekenleri degil elinde mikrofon olanlari degil´hele hele bu iboyu asla degil´koronodan aci ceken aileleri yayinlayin.Bir aileden 8 ki$inin nasil nefesizlikten ellerini yere vura vura ayaklarini yere vura vura tepine tepine CAN VERDIKLERINi YAZIN..millete milli yakla$in.!! ibi gibi yav$aklarin tatli aci cekmelerini degil.!

ajitasyon 3 yıl önce

ibo şovda dansöz oynatırken de böyle ağlıyor muymuş?

tunctunc 3 yıl önce

ya gidin bee..yasadigina dua etsin otursun evinde kimin bilmem neyine bunun yasadiklari.? Her kez kendi tecrübesini kendi yapar kimsenin edinfigi tecrübe hayatta cevresinde kimseye lazim olmaz.gitisn evinde yatsin..ibnun cevresindekilerde yalaka takimi..ibonun tecrübesiymi$..NAMAZ KILSIN ALLAH DUA ETSIN SHOW ZAMANU GECTI. GÜLLER BILE ZAMANINDA ACTIGI ZAMAN GÜZELDIR..KI$IN ACAN GÜL GÜL DEGILDIR ATRAPEDIR.

No name 3 yıl önce

İbrahim tatlises sanatcimizida turkiyedeki doktorlar mi kurtardi ne varda turkiyede var dedigine gore

İSTANBUL...34 3 yıl önce

muhalefet partileri chp ,sözde iyi parti ve hdp ye sormak lazım.... her şey TÜRKİYEDEMİ VAR ?