Şükriye Tutkun sosyal medyadan linç edenlere seslendi!

BİR YORUM YAPIN 33

Peri 3 yıl önce

Cumhurureisimize Allah uzun versin Allah başimizdan eksik etmesin. Onu sevmeyenlerin kimi sevdigi ortadadir. Hain seviciler Reisimizi sevemez. Allah ona ve partisine uzun uzun uzun ömürler versin. Yoksa biz dagıliriz. Terör seviciler din düşmanlarının eline düşürmesin bizi Rabbim. Amin

İnat 3 yıl önce

Kadının söylediğinde ne kötülük var bende söylerim. Erdoğana düşmanlık yapsa hemen desteklerdi o densizler

Erdalsilo 3 yıl önce

Doğru Erdoğan baba Adam

ALİ KARA 3 yıl önce

bu millet seni türkülerinle sevdi bundan sonra yine öyle olacak sayın ERDOĞAN bu devletin başıdır bizlerde onu çok seviyoruz gerisi hikaye

Metehan 3 yıl önce

Biz seni seviyoruz Şükriye Tutkun nasıl iyi bir insan ve sanatçı olduğunu iyi biliyoruz. Sanatçı diye çıkan bazı insanların da bu topluma nasıl kötü örnek olduğunu da görüyoruz. Sen doğru bir insansın insanlar doğruyu söylediği için eleştirilir zaten .Sevildiğini takdir edildiğini bilmelisin...

çaldıran 3 yıl önce

seni linç edenlerde baba çok olduğu için. onlar senin duygularını anlamazlar

Han han 3 yıl önce

Onlar sana değil Müslüman millete kin besliyor siz rahat olun

Aydıntepe'li 3 yıl önce

Sevgi,şefkat ve merhamet duygusundan yoksun kişiler ancak bu durumu eleştirebilir.Bu durumdaki insanlara ancak acınır.Parti taassubu kalpleri de perdeliyor maalesef..Rabbim kimseyi merhamet duygusundan mahrum etmesin.

Muammer Okumuş 3 yıl önce

Her türlü yanınızdayız. Yalnız değilsiniz.

Toplam 23 beğeni

Arif olana 3 yıl önce

Sırf erdoğan karşıtlığı yüzünden saldırıyorlar onu çocukların sevmesini down hastası olan çocukların özel ilgi göstermesini ağlayarak ve ağlatarak tayyip dede demelerini o kadar kıskanıyorlarki hazmedemiyorlar gönül adamı olmayı hak herkese nasip etmiyor yurt dışındaki çocuklar bile öyle sevgiyle yaklaşıyorki mazlumların yanında duran reisi elbette kıskanıyorlar bir baba abi kardeş olarak gördük reisi onun adamlığı siyaset ötesidir .

Toplam 29 beğeni

Süleyman BENLİ 3 yıl önce

İt ürür kervan yürür....

Toplam 19 beğeni

49 MUŞ 3 yıl önce

Boş verin medyayı, Allah bize akıl vermiş neyin doğru neyin yanlış olduğunu sosyal medyaki trollerindenmi öğreneceğiz, RTE dan Allah razı olsun yaptıkları ortada gören görür görmeyenede Allah yardım etsin diyelim.

Toplam 22 beğeni

mesut 3 yıl önce

onların birçok muhtemel baba adayları vardır, dolayısıyla sizi hakir görmeleri de normaldir. Türk de değildir onların bu muhtemel baba adayları. ingilizdir, abdlidir, almandır, yunandır, israillidir vs.

Toplam 27 beğeni

Coşkun 3 yıl önce

en güzel yorum..üstüne söylenecek bir şey yok.

Toplam 0 Beğeni

Sevgiler 3 yıl önce

Allah seni korusun. Milletçe seni seviyoruz, sayıyoruz. Milletin bir ferdi olduğun için seni sevmiyorlar. Onların istemiyor olması sana bir şeref nişanıdır. Doğru yoldasın.

Toplam 4 beğeni

Hasan 3 yıl önce

Sizin dünyaya gelmenize sosyal medya mı karar verdi ki, yargısız infaz ediyorlar.

Toplam 4 beğeni