Kuruluş Osman ekibi Çeçenistan'da!

BİR YORUM YAPIN 12

Yorumcu 3 yıl önce

Moda kimin fikri? Modeli çizenin Neye göre çiziyor? Niyeti neyse ona gore Niyeti nedir? Dar giyimle sağlıkta hedeflenen kirli plan... Plan kimin? Küresel sömürü patronlarının. Karar= Kobay olmaktan çıkın ve kendinize bir iyilik yapın. Unutmayın moda aslında bir insanın kendi fikirlerini yaşamasıdır, başkasının fikirlerini değil...

Turkiye 3 yıl önce

Bu kadirov Rus kuklası degilmiydi Suriye'de Türk askerine karşı savaşmak için can atiyordu

Toplam 1 beğeni

Abdullah 3 yıl önce

Parayı verdiğinde istediğin rolü yapacak olanlar padişah muamelesi görüyor. bazıları da bunu pazarlıyor. Akıl ne büyük nimet.

Toplam 1 beğeni

Uğur 3 yıl önce

Rus uçağı düşürdüğümüzde Kadirov'u tutmasak Türkiye'ye karşı Rusların yanında savaşıyordu ne çabuk unuttunuz.

Toplam 14 beğeni

GERÇEK 3 yıl önce

bu çeçen cumhurbaşkanı bizim afrin ve barış pınarı harekatı zamanı bize karşı ruslarla bir olup savaşma teklifinde bulunan değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa

Toplam 15 beğeni

galgayga 3 yıl önce

Birleşik kafkasya ülküsü için mücadele eden tüm şehitlerimizin ruhları şad kabirleri nur olsun.mücahit kardeşlerime selam olsun.birleşik kafkasya mücadelesinde kendi ırkdaşlarının, kandaşlarının kanları ellerine bulaşmış putin benim ilahım diyerek kıblesini belirleşim olan kafir kadirovun sevk ve sefa dolu sarayında paraya temah ederek bulunmanız sizlere yakışmadı. YAŞASIN BİRLEŞİK KAFKASYA MÜCADELEMİZ (YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM)

Toplam 10 beğeni

Hasan 3 yıl önce

Ahh bir de gerçekleri görebilseniz. Kadirovlar, Raşit Dostumlar ,çoğu Orta Asya cumhuriyetlerinin liderleri satılmış Rus ajanıdır. Halklarını karıştırmıyorum ,sakın bana kardeşlik edebiyatı yapmayın. Bu liderlerin halkla alakası yok zaten.

Toplam 0 Beğeni

moda 3 yıl önce

moda diye dar pantolon kısa ceket giymeyin. Modacıların ürettiği herşeyi giymek zorunda değilsini. Düdük gibi kıyafetleri almayın modacılar kendi giysin çok beğeniyorlarsa.

Toplam 10 beğeni

net 3 yıl önce

maşallah

Toplam 3 beğeni

Hasanbb 3 yıl önce

Çeçen cumhurbaşkanı rus uşağıdır

Toplam 29 beğeni

Süleyman 3 yıl önce

Öyle görünüyor... biraz Rus silahlı kuvvetlerinden ayrılan veya görev yapan Türkleri araştır derim.

Toplam 1 Beğeni

alp 3 yıl önce

Cahar Dudayev ve Arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Mekanın cennet olsun büyük komutan.

Toplam 20 beğeni