Görüntüler büyük tepki çekmişti! Yeni tartışma: Eldiven kullanılır mı?

BİR YORUM YAPIN 11

Anka 3 yıl önce

Tamam ama burada dikkatinizden kaçan bişey var. Fİrmanın ambalaj uzerinde sadece tuz ve zeytinyagı kullanıldıgı belirtiliyorken, içine ayrıca su kattıkları görülüyor. Hayırdır? su koyuyorsun ama ambalaja yazmıyorsun. Gramaj hilesi resmen. Bunlar zeytinyaglı diye çok pahalıya satılan ürünler.

Byd 3 yıl önce

kurumsal işletmenin bu konuda hatalı uygulama yapacağını sanmam,görüntülerde uygun gözüküyor,başta eğitim sonra denetim ve takip edilmesine devam,gıda uzmanı,isg uzmanı,diğer uzmanların görüşleri,tabiki de tüketici görüşüde önemlidir.

ali 3 yıl önce

İşe başlareken elleri tertemiz yıkıyorlarsa hiç bir problem olmaz eldiven falan hikaye

Toplam 1 beğeni

izmir dobracı 3 yıl önce

cola kökleri tatlı olduğundan fabrikada fareler o kökleri kemiriyor.kepçeyle yükleyip kaynama kazanına atılıyor haşlanıyor.sonra cola oluyor afiyet olsun

Hisseda 3 yıl önce

Şirketin daha önceki PR çalışması olan fabrika reklamında bütün personel eldivenliydi. Yani şirketin açıklaması kendi içinde tutarsızlık barındırıyor.

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

büyük firma elinde üretim ve paket yapıyor şaşdım kaldım sanki köyde imalat yapılıyor köy kooperatifleri bile fabrikasyon üretim yaparken yabancı firmaya bak çalışsan acele tuvalete gitti elini iyi yıkamadı deterjan kaldı bu kalıntılar ne olacak adam tırnağını kesmiyor veya elinde yara varsa ne olacak vay yavrum vay

FATİH 3 yıl önce

Bu firma gerekli açıklamayı yapmış ve bunun gibi bir çok gıda sektöründe el ile gıdanın teması mevcut el hijyenine dikkat edildiği taktirde sorun olmaz. insanların akıllarını karıştırarak şirketi kötülemeye gerek yok.

Toplam 9 beğeni

sedat 3 yıl önce

Arkadaşlar her çalışana kontrol görevlisi olmaz ki çalışan insan olduğunu bilmeli kendisininde tüketici olduğu gerçeğini unutmadan çalışmalı bence

Toplam 4 beğeni

Dikkat 3 yıl önce

Zannedersin millet 3 öğün balık yiyor da eleştiri yapıyor. Fırından alınan ekmek kasaptan alınan et, pastaneden alınan pasta otomatik makina tarafından mı yapılıyor.

Toplam 16 beğeni

dogrucu 3 yıl önce

eldiven giyince bazi insanlar hijyene daha az dikkat ediyor, nasil olsa elleri kirlenmiyor diye. eskiden plastik eldiven yoktu. eller temiz olduktan sonra eldivene gerek yok. firindan pastaneden aldiginiz urunler eldivensiz yapiliyor. hamurlar eldivensiz yogruluyor.

Toplam 16 beğeni

Ahmet TUNA 3 yıl önce

Her ay onlarca kişiye hijyen belgeleri veriliyor, bir bakıyorsun hijyen belgesi alan kurum çalışanlarının hiç biri kurallara uymuyor. Demek ki denetleyen kurumlar görevlerini tam olarak yapmıyorlar. Denetleyecek olan Kurumlar bir an önce görevlerini yapmalarını istiyoruz.

Toplam 6 beğeni