Kabri başında konuştuğumuz ölüler bizi duyar mı?

BİR YORUM YAPIN 9

Ayşe nalan 1 yıl önce

İnşallah duyorlardir Allah dediği olur.

Toplam 3 beğeni

gakko 3 yıl önce

bu kader net ve açık ayetler varken,halen müslümanları neyle kandırıyorlar.ey müslüman uyanık ol,böyle uydurma rivayetlere inanma.sorgula

Toplam 8 beğeni

fatih 3 yıl önce

bırakın bu hurafeleri. o güzel insan Rabbimin son elçisinin ağzından uydurmayın. kuran net ve açık bir şekilde bize söyler berzah alemi bir settir. onlara duyuramazsın onlarda seni duymaz net ayettir. neyin kafası bu.

Toplam 7 beğeni

Yahya 3 yıl önce

Tefsir okuyun lütfen, meal den mana çıkarmayın, ayette kast edilen ölüler kimlerdir öğrenin ona göre yorum yazın, sağır olanlar ve ölülerden bahsederken kalben ölülerden bahsediyor, detay için tefsire bakalım

Toplam 5 beğeni

Fatih 3 yıl önce

Neml Suresi 80. ayette bahsedilen ölüler gerçek ölüler değildir. Ayette bahsedilen sağırlar ve körler de gerçek sağır ve körler değildir. Kalbi imana kapalı, zalim kişiler kastedilmektedir bu ayette. Bakara 154 şehitler ölü değildirler der. Tevbe Suresi 84. ayette münafıkların mezarları başında durma der. Demek ki Allah'ın izniyle ölüler de duyabiliyorlar.

Toplam 11 beğeni

Mirdesi 1 yıl önce

Demekki 154 te karşı fatır 22 de haşa kendi kendini yalanlarımız oluyor.hadislerle ayetler çürümeye çalışmayınız

Toplam 0 Beğeni

Yıldırım Güven 3 yıl önce

Neml 80. ayet mealinde ölülere işittiresin ifadesi var.

Toplam 2 beğeni

Safa 3 yıl önce

Ölüm ve ötesi Gaybın konusudur. Yüce Rabimiz hariç hiç kimse bilmez. Ayetlerde de ölülere işittiremezsin şeklinde ifadeler var. Lakin buna rağmen uydurma rivayetlerle Rasüllah ın ağzından her şey söylettiriliyor. Dikkat edin derim.

Toplam 5 beğeni

Sivaslı Mehmet 3 yıl önce

Cümle geçmişlerimizin, mekanları cennet olsun inşallah.

Toplam 8 beğeni