Osman Müftüoğlu yazdı: Hafta sonu kapanmalı mıyız?

BİR YORUM YAPIN 10

KKK 3 yıl önce

ileri seviye teknoloji/bilim çagında kapanmadan başka bir önlem bulamadıgınızı ne zaman ifade edeceksiniz. herkesin beyni kapanma hariç bişeye çalışmıyor artık. yani istedikleri istikamete soktular insanları.

Cemal 3 yıl önce

Kapanınca biteceğini zannetmek devekuşunun başını kuma gömdüğünde gizlendiğini zannetmesi gibi birşey. Dünyada bu virüs bitti mi bizde bitsin?

adalet 3 yıl önce

Hocam ben emekli sag mem bu iş kökten cözüm 3 kafta kapanma hastaları yurtlarda tedavi agır hast hastaneye ( 10 kişilik ailede 1 hasta var eve git dinlen eee al sana 10 korana çocugun dogdu] Türkiyeye girişler deniz hava kara demir yolu ile girene 3 gün izole son gün pcr ve sülüntü sonuç negatif güle güle pozitif tedavi tedavi devlet krediler kira aylık ne varsa 1 ay öteleyecek işte o zaman süper çocukların evcilik oyunu gibi 1 ileri 1 geri ne be bitti esnaf müş yok boş oturuyoz böyle olursa her taraf dolar iyi olu başka çare yok ben geçirdim annemi kaybetim böyle bir hastalık türü yooooook

Toplam 1 beğeni

Konyalı 3 yıl önce

Hafta sonu sen dur evde ,herkes bunalım geçirir hele havalar düzeldikten sonra kimse duramaz .maske mesafeye dikkat edilirse hafta sonu kapanmaya hiç gerek yok ağzı olan konuşuyor

Toplam 7 beğeni

mtdrgn 3 yıl önce

ağzı olan konuşuyor dediğin kişi prof. senin ünvanın nedir çok merak ettim.

Toplam 0 Beğeni

Osman 3 yıl önce

çok acil bir şekilde tam kapanmalıyız vaka ve ölüm oranları çok yükseldi acil tedbirler şart

Toplam 3 beğeni

MİSAFİR 3 yıl önce

Çok saçma sadece gülüyorum. Sanki kapanma çare olacak. Siz sabah akşam işe gitmek zorunda olan insanları görmüyormusunuz? Minibüsler otobüsler hepsi ağzına kadar dolu. Milletin biraz parası vardı onuda harcadı. Türkiyedeki esnafın çoğu hizmet sektöründe ve kapalı olayın vehametini anlayamıyorsunuz.

Toplam 6 beğeni

mahmut 3 yıl önce

Yapma yaa! evde daha çok virüs kapıyoruz, bağışıklığımız düşüyor, ileride çıkabilecek güçlü bir virüse karşı vücut savunmasız kalacak. Derhal sürü bağışıklığına geçmemiz lazım.

Toplam 5 beğeni

Ömer 3 yıl önce

hafta sonu yasağını bile dinleyen yok ki. Herkes sokaklarda, herkes sahillerde. Yollarda trafik kitleniyor resmen...

Vatandaş 3 yıl önce

Senin de ne dediğin belli değil. Okullar açılmalı diyordun. Al açıldı okullar sonucu bu. Okullar hele de 5 gün açıkken kesinlikle hiçbir tedbir sökmez. Kim ne derse desin okullarda zerre kadar tedbire uyulmaz. İmkanı yok yani. Hoşumuza gitse de gitmese de okullar açık olduğu müddetçe salgını durduramazsın. Adama ev gezmesini yasaklıyorsun, çocuklar bütün gün yan yana. Alınan kararların mantığı yok en evvela. Sistemi oturtamaman, her çocuğa eğitim hakkını sağlayamaman başka salgını durdurma tedbiri başka. Maddi imkanlar yetmeyince ölen ölüre dönüldü. Ama burada durmaz bu. Zaten amaç da bu. Çığ olup geliyor, gören yok.