Osman Müftüoğlu: Yarından itibaren ‘tam kapanma’ya yakın önlemler gerekiyor

BİR YORUM YAPIN 14

İlşunail 3 yıl önce

Ramazanda o dediğin olmaz hoca akşamı zor ediyoruz bide evemi kapanıcaz abuk subuk konuşmayın ramazandan sonra napıyosanız yapın aksi olursa isyan çıkar kendi adıma

Reşit 3 yıl önce

Hocam bu CHP'lilerin anlaması biraz kıt. Tam kapanmayı çarşafa girme ile karıştırırlar. Laiklik maiklik ortalığı ayaklandırırlar şimdi. Ondan sonra kendileri bir dünya yalan yumurtlayıp, ardından 128 milyar nerede diye yaygara koparmasınlar.

yiğido 3 yıl önce

Sağlığımız için Ramazan Bayramını full kapatın.

İsmail kankal 3 yıl önce

Avrupaya amerikaya baksınlar. maske mecburiyeti yok , kapanma yok . Yok oglu yok !! Bunun gerçekten pandemi olduğuna inananların akıl sağlığını kontrol etsin. 3. dünya insanlarının inandığı bir düzmece. 1.5 senedir en ufak birsey değiştirmedim hayatımda. Korona da olmadım. Olan arkadaşlarım da grip gibiydi diyor. Uyanın artık uyanın.

hasan 3 yıl önce

20 milyon aşılanan kişi sayısı bi okadarda vaka artışı bu kadar aşılanan var iken vaka artışının nedenini bilim adamları açıklasada anlasak.

fırat23 3 yıl önce

tam kapanma tam bir saçmalık. tüm dünyada tam kapanma olmadan çözüm olmaz. 15 gün tam kapanırsın sonra gemiden trenden uçaktan birileri iner 2 haftada yine aynı orana çıkarsın. sınırlar açıkken nasıl tam kapanma olabilir ki? baştada dediğim gibi tam kapanma tuzu kurtuların saçmalığından başka bir şey değil.

adalet 3 yıl önce

denetleme yok millet iftardan sonra arabaya atlayıp misafirliğe gidiyor cumartesi pazar tam kapanma ve denetleme gerekir

Zeki Ertuğrul 3 yıl önce

ölüm sayısı 14 e, vaka sayısı 600 e düşmüşken nededeyse mücadeleyi kazandık dediğimiz bir anda neden gardımızı indirdik. anlayan varsa biri bana anlatsın.

Toplam 6 beğeni

sağlık 3 yıl önce

Hiç bir işe yaramaz.Geçici çözüm.Artık İngiltere anlayışını benimsiyorum."Sürü bağışıklığı".Önceleri böyle şey olur mu diyordum.İNSAN denilen nefsi varlık,özellikle bizim ülkemizde laf dinlemez.Boşuna uğraşmayın.Ayrıca geçim derdinden kafayı yedik.

Toplam 17 beğeni

Orhan 3 yıl önce

Tam kapanma da işe yaramaz. Sağlıklı beslenmekle ve bu ramazan ayını fırsat bilerek Allah a kulluk görevimizi yerine getirerek hastalık sorunları çözülür.

Toplam 15 beğeni

DİKKAT 3 yıl önce

Çorum a gelin. hafta sonu yaşlı çoluk çocuk çarşıda geziyor ne pandemisi.

Toplam 11 beğeni

bülent erdem 3 yıl önce

siz ne diyorsunuz kardeşim kimse kural mural tanımıyor cumartesi pazarı da görmüyor musunuz güya yasak var her kez dış arda böyle mal insanlar olduğu müddetce bu işin içinde çıkamazsınız çok katı kurallar olması lazım

Toplam 8 beğeni

Bayram 3 yıl önce

İnsanları evlere tıkmakla bir yere varılmaz. Kapalı alanlarda buluşma, zaman geçirme , yan yana gelge engellenmeli. % 80 solunum yoluyla bulaşan bu hastalık açık alanda spor yapan, gezen, yürüyen, koşan, güneşlenen insanlardan birbirine geçmez. Hatta insanlar açık alanda spor yapmaya teşvik edilmelidir. Asıl iş yerlerine, okul, minibüs, otobüs ... gibi kapalı yerlere dikkat edilsin. İstatistiklere göre Covid-19 %80 solunum yoluyla ve %80 de aile içinde bulaşıyor.

Toplam 3 beğeni

Hakan 3 yıl önce

Acilen tam kapanma olmalı, ölüm oranı durmadan artıyor. Çok acil bir şekilde tam kapanmalıyız.

Toplam 1 beğeni