Boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'nın oğulları Miami tatilinde

BİR YORUM YAPIN 19

İSMAİL 2 yıl önce

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

Tonguç 2 yıl önce

Arzu hnm.çok dogru seyler söylemiş. her soyleneni neden yanlış anlamak istiyoruz. Hem Sabancı Ailesi şimdiki sosyete olmata çalışan gözü gönlü doymayan insanlarla kıyas kabul etmez.Sabancı ailesine saygılar.

Toplam 2 beğeni

Reyyan 2 yıl önce

Arzu Sabancı'ya değil de yorum atanlara kıskanç denilmiş. Bence gayet de haklı yorumlar. Zenginliği kimsenin derdi değil evde kal mesajı Boğaz manzarasının üstüne getirilip belirtilirse görgüsüzlük olur ve her şey de söylemeye hakkımız olur. Birçoğunun yaptığı bu değil mi? Lüks hayatları yaşarlar sonra da evde kal. Evde kalalım da müsade edin de sizin söyleminizle değil. Sizin işiniz gücünüz her şeyi göze sokmak için bahane bulmak

Toplam 6 beğeni

aspnetturkiye.com 3 yıl önce

boğaz aşiretinin üyesi önemi yok ne dediğinin

Toplam 2 beğeni

cinci 3 yıl önce

sen orada hava atasın diye binlerce lşçi sizin fabrikalarınızda çalışmak için evinden çıkmak zorunda TERBİYESİZ SEVİYESİZ

Toplam 6 beğeni

Omer 2 yıl önce

Adamlar fabrika acip insanlara faydali olmuslar simdi suclu mu oldular bu nasil bir anlayış

Toplam 6 Beğeni

Rebelboy1903 3 yıl önce

Sabancı holdingin sahibi değil mi bunlar nereden mesaj atsınlar ? Milletin bu kompleksi de beni öldürecek.. Sorun onlarda mı yoksa kendilerini onlarla yarıştırıp çok para hayali kurup hiçbir işe yaramayanlarda mı ? Mal varlığı belli biri nereden resim atsın 1+1 sütüdyo daireden mi atsın

Toplam 11 beğeni

SALİH 3 yıl önce

ne yapsın kadın ? evi boğaz manzaralı diye fikrini belirtmesin mi ? yada o serveti çaldı mı ki seviyesizce eleştiri yapılmış...

Toplam 5 beğeni

VatandaŞ 3 yıl önce

Ne vardı bunda, herkesin söylediği yazılmış, çünkü doğru bir tane, sorun kimin nerede yaşadığı değil ki kardeşim, yaşamaya devam etmesi için yapılması gerekenler. Ağız tadı ve sağlıcakla sahip oldukları, kişinin en büyük zenginliğidir zaten. Başkalarını kıskanmadan şükürle yaşamakta ayrı bir mutluluk getirisidir.

XYZero 3 yıl önce

herkes yaşadığı yerden görüntü verir.ne yapsaydı.müştemilat gidip görüntümü vereseydi.gerçi müştemilatta ,sonuçta mini yalıdır.

vanlı hasan 3 yıl önce

yanlış bi şey yok burada

celal 3 yıl önce

İyi niyetlisin ,teşekkürler.

ilhan555 3 yıl önce

Hanımefendi güzellikle çağrıda bulunmuş.Kendi evinden mesaj vermiş evde olduğunu vurgulamış.Art niyetli yaklaşımlar çekememezlik olur kanaatindeyim.

1453 3 yıl önce

İyi ki dünyada ölüm var !..

Toplam 1 beğeni

Tumham 3 yıl önce

Bunün kötü bir tarafı yokki adam zenginse süçmu çalışmışlar kazanmışlardır yüz binlerce çalışanı var hakarete ne gerek var tabiii yalıda oturacak O oturmayacak benmi oturacam herkes zengin olamazki tabi herkes fakirde olamaz yoksa terör ve muz cumhuriyeti olur beyler.

Nilüfer 3 yıl önce

Zengin değilim ama bu varlıklı insanlara kinimiz ne Zaman azalır bilemem, bizene kardeşim hayrını görsün atası çalışmış bırakmış bune kıskançlık, sonuçta belki milyon insan çalışıp rızkını o kapıdan temin ediyor. Sefaniz olsun hayrını görün Arzu hanım.evde iki hekim var evin yolunu unuttular çok da güzel bir çağrı olmuş anlayana.