Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

BİR YORUM YAPIN 25

yurac 3 yıl önce

ne kadar cahil ve boş konuşmuş

celal 3 yıl önce

Acırsam namerdim.

Ali 3 yıl önce

İnsanların çalışmadan bedava para kazanma hırsı böyle saçma sapan işler yapmaya zorluyor herhalde. Hem çok parayı ne yapacaksınız ölmicekmisiniz öldüğünüze o fazla para cehennemde yanmanıza sebep olacak.

gurbetci 3 yıl önce

eger memlekette bu kadar devlet televizyonlar gazteler senelerce uyarmasina ragmen halen parasini kaptiroyorsalar demekki pardon halen enayi yerine alinmislar .gerçi bizide dolandirdilar gozumuzu açtigimizda çoktan is isten geçmisti gulben hanim dunyanin her tarafinda var avrupada bile çekimizi posta kutusundan çaldilar adam iki bin euroluk ayakkabi almis .

Sivaslı Temel 3 yıl önce

Üzülme: KOLAY KAZANAN, KOLAY KAYBEDER!.

Hüseyin Güler 3 yıl önce

Bu ülkede çabuk ve bedava para kazanma hırsı olan insanlar var olduğu sürece, bu kazıklanma olaylarının sonu gelmez. Kombassan, Denizfeneri, çiftlikbanka, yıllar önceki bankerler zinciri, cehaletin hakim olduğu bir ortam, kör tuttuğunu topal yakaladığını beceriyor. Tüm manevi değerler para uğruna kurban edildi. Elon Musk gibi uyanıkların bir oyunu Bitcoin. Onlar biliyorlar, her yerde ve her zaman böyle yatırımcılar bulunur. Gülben Ergen, dolar basan makine veya dolar ve Euro yaratan Alaaddin lambası satın alsa, hem zararını telafi eder hem muazzam kara geçer. Tavsiyeler bitmez, Jet Fadıl da bir çözüm.

ben 3 yıl önce

beter olun 1 ekeme ğe muhtaç olun ki garipliğin ne olduğunu anlayın artık.

ahmet 3 yıl önce

şu kadini bir gr sevmem terbiyesiz ahlaksiz kadin

Toplam 6 beğeni

mustafa 3 yıl önce

üzülme gülben zengin bi enişte bulur yine toparlarsın.paralar gitsede kumbara sağlam.

Toplam 8 beğeni

SEDEF 3 yıl önce

HARAM PARAN gideceği yeri bulmuş aslında sevinmelisin.

Toplam 5 beğeni

niksarlı 3 yıl önce

çalışmadan,,alın teri dökmeden bedavadan para kazanmak istiyorsan sonucuna katlanacan....darısı dolarcıların başına....

Toplam 9 beğeni

izzet 3 yıl önce

Gülben kızım yılların sanatçısısınız o kadar mal mülk ve para kazandınız hayat tecrübesi edinmiş olmalısınız bu çocuğun neyine güvendiniz ne gibi teminatlar gördünüz'de paranızı verdiniz ? üstelik geçmişte bu türden mağduriyetlere sebep olmuş bir sürü örneklere şahit olmuş olmalısınız .birinden üç kuruş borç almaya kalkınca elli dereden su getirmeni isterlerken siz bu ipsiz sapsız çocuğa para kaptırıp ah vah yapıyorsunuz kendi düşen ağlamaz hak etmişsiniz bu ders olsun size ve sizin gibilere .

Toplam 7 beğeni

serdar 3 yıl önce

kripto para sistemi evrensel bir dolandırıcılık ve saadet zinciridir.

Toplam 3 beğeni

medetres 3 yıl önce

Millet açççç aç parasını nereye yatıracağını şaşırıyor

Toplam 5 beğeni

Mızrak 3 yıl önce

oraya buraya yatıracak parası var, ama aç? Gidip bi zahmet bakkaldan ekmek, peynir alıp yesin karnı doyar. Ama asıl açlık karınlarda değil, gözlerde. Zengin olma ve lüks yaşama açlığı sarmış her yeri.

Toplam 1 Beğeni

Alparslan 3 yıl önce

Ooo bunlar bile kripto paralara girdiyse lale soğanı patladı patlamak üzere demektir.