Tarkan'dan ret yiyen Yıldız Tilbe düello davetleri sonrası ilk kez konuştu

BİR YORUM YAPIN 9

Hans 2 yıl önce

Bu karı sanatciysa yandık yaw, hoppala arlanmaz bı şey. Tarkan kim sen kimsin daaa yürü anca giden

YILMAZ 2 yıl önce

Tarkan'ın "challange" pasınınazikçe iadesi, hatuna fena oturmuşa benziyor. Herkesi kendisi gibi hoppala şıkıdım sanırsan bakarsın bir gün başını böyle yumuşak görünümlü sert bir kayaya çarpmışsın güzelim. Atasözümüz ne diyor? :" Her kuşun eti yenmez". Vesselam.

Vatandaş 2 yıl önce

Adam kibirden barut olmuş,çakmak çaksan uçacak.Bunlara halk prim vermiyor artık,sadece zengin solcu kesime hitab ediyor.

Toplam 5 beğeni

Blackeagle 2 yıl önce

Adam dunya stari doğru olanı yapmis cok paralar kazandıkları zaman kötü günlere yatırım yapsaydilar Tarkan turkiye değil dunya stari gereksiz yazanlar zorunuza gitmesin adam kimseyi ti almaz sanati disinda

Toplam 1 beğeni

yasin 2 yıl önce

arkadaş müzik aleti çalan sanatçılar biriktirecek kadar para kazanmıyor sen olayı anlamamışsın

Toplam 2 Beğeni

Yavuz 2 yıl önce

Ben ergenlere üzülüyorum bu megastar bozuntusuna gereksiz hayranlık duyuyorlar o kadar güzel şarkı yorulmayan sanatçılar var ki. Anasından babasından bağırarak çağırarak aldıkları harçlıkları paraları Neyse fazla uzatmayayım herkes anladı ne demek istediğimi.

Toplam 6 beğeni

Hamdullah 2 yıl önce

Helal olsun ablama

Toplam 4 beğeni

Sema 2 yıl önce

Nolcek kibirli Tarkan pas versen nolur vermesen nolur.Yıldız naziklik yapmış.şu koronalı günlerde sevdikleriniz ilgilensin unutmasın demiş.

Toplam 7 beğeni

Hakan 2 yıl önce

Kendini sanatcı zanneden ama şarkıcı müsveddesi olan biri yıldızın tırnagı olamaz yıldız üretir ama müsvedde tüketir artık adı bile geçmiyor devri geçti

Toplam 7 beğeni