AYM'den Canan Karatay'a kötü haber!

BİR YORUM YAPIN 31

ferdi 2 yıl önce

Bir öğretmen arkaşımız da bir öğrenciyi diğer öğrencileri rahatsız ettiğinden dolayı uyarmıştı bu medya bozuntusu tüm dünya ya rezil etti o öğretmen arkadaşı.Onun için kim ne yaparsa yapsın duymuyacan görmiyecen bilmeyecen mantık bu.başına bela almak istemiyorsa bu hale geldik.

ferdi 2 yıl önce

Bilim adamlarına bildiğini söylemeleri halinde ceza vermeleri halinde yarın bir gün doğruyu söylemekten kaçarlar bu da memleket için iyi bir şey değildir.Ceza yerine konu tartışmaya açılıp gerçekten zararlı mı,zararlıysa bunun yerine ne yapılanabilir şeklinde olsa bilim adamlarımızı ve değerli Hocalarımızı işlerinden ve bilim aşklarından soğutmayız.Ama maalesef bunun yerine bas cezayı geç anlayışı hüküm sürüyor.Yazık oluyor memleketin değerli insanlarına.

Dr.Murad Arslan 2 yıl önce

Canan hoca bu konuda sonuna kadar haklı..bu test doğmamış çocukları adeta zehirleyen bir uygulamadır hiçbir faydası ve bilimsel mantığı yoktur..otizm oranını artırdığına dair yayınlar var..AYM haddini aşmış bu konuda..

Bünyamin Öztürk 2 yıl önce

Karatay ne demiş birde onu yazaydınız.

Efendi 2 yıl önce

Canan hocam bir numara ne karar alırsanız alın. Seni seviyoruz hocam, Elazığ Karakoçan'dan selamlar.

osman 2 yıl önce

her taşın altından çıkıyordu iyide olmuş

misafir 2 yıl önce

şeker yükleme testinin zararlı olduğunu yıllardır halkın kafasına kazıdılar. o kadar reklam yaptılar. Karatay'ın hatalı olduğunu da bu kadar ısrarla dile getirsinler. gebelikte oluşan diyabetin tespit, takip ve tedavisi yapılmadığında anne ve bebeğin yaşayacağı sıkıntıları da seslerini o kadar yükselterek dile getirsinler. bu artık bir halk sağlığı problemidir.

Alper 2 yıl önce

Yahu bu kadin profesornolmus ama sunu anlllamiyor, insanlar saksi bitkisi degil! O seker yuklemesi dedigi sey hepi topu 2 baklava atsan agzina ayni sey. Hamile kadinlarin bazilari canincektigi icin cok daha fazla sekerli sey yiyor, oysa seker yuklemesi testi Yeni dogan'in hayatini kurtarabilecek bir test. Kendinagzina seker sürümüyor diye hayata bu açıdan bakiyor. Biz Baklava da yiyoruz borek de yiyoruz hanimefendi!

med 2 yıl önce

ne yin çezası ymış.öffff

takavit 2 yıl önce

hayirdir kelle pacaci biz senden kurtulduk sanirdik genemi ortaya ciktin

bekir cizmeci 2 yıl önce

Komik!Anayasa mahkemesi ne anlarki sekerden tuzdan..

Toroslu 2 yıl önce

Canan hoca burada haklı hamile kadın ve bebeği kobay olarak kullaniniyor tıp şimdiye kadar hangi şeker hastasını hastastaligini kesin çözmüş bulmus sadece ilaçla baskilaya biliyor

Dudu 2 yıl önce

Prf bu ülkede fikir beyan edemiyorsa nerede ifade edecek.

zafer gülten 2 yıl önce

kadın yaşlanıp bi nevi bunamış,hakkında dava açılmaması lazım,cezai ehliyeti yok çünki.yaşlılıktan aklı gittiğinden yapıyor.

A.öZSOY 2 yıl önce

karatayın haklı olduğunu düşünüyorum