Umut Mürare'den Hakan Altun'a tepki: Yaptığın şu şaklabanlık ve nankörlükten utanmalısın!

BİR YORUM YAPIN 40

ismail hakki efendi 2 yıl önce

hakan altin ve butun sanatcilar önceden kazandiklariniz size yetmiyormu utanmalisiniz okadar gariban az bir maasla gecinenler sizler havalar atiyordunuz bu size belki bir ders olurda geleceginizi dusunursunuz hakaten sizler sanatcilar misiniz

Toplam 2 beğeni

Esesli 2 yıl önce

O teller yerine en önce dilini sonra parmaklarını keseymiş daha iyi olurmuş

Toplam 1 beğeni

Savaş Aşık 2 yıl önce

Umut Mümare kusura bakmasın da insanlar tepkilerini de dile getirsinler bir zahmet. Bütün müzisyenler yaz sezonunun aktif bir şekilde açılmasını beklerken bu komik karara da "Eyvallah" çekecek değiliz. Futbol maçlarına belli oranda seyirci alınıyor. Kongreler düzenleniyor, dışarıya çıkılabiliyor. Sahneler, tiyatro gösterileri olunca mı covid artışı olacak. Metin Külünk abimizin sesine kulak verilsin. Bu süreç çok yanlış yönetildi. Ta kongreler sürecinden beri yanlış yönetildi.

master 2 yıl önce

bu hastalığı devletmi icat etti? birileri maşa oldu dünyaya yayıldı ama Allahın izni olmadan yaprak kıpırdayamayacagına göre buda Allahın böyle bazı insanların davranışları yüzünden gönderdigi bir ceza olsa gerek. sabır ve tevekkül diye bir kavram var bilmem anlatabildimmi.biz halk olarak senden daha kötü durumdayız iş yok gelir yok yardım edilenlerin grubunda da degiliz.sabrediyoruz tevekkül ediyoruz buda geçer diyoruz. ama sizler şaşalı hayatlarınızı aynen devam ettirebilmek için böyle tepkiler veriyorsunuz. neyin kafası kimi protesto ediyorsunuz , aslında kendimize çekidüzen verecegimize birilerini suçlamayı adet edinmişiz. yazık.

Toplam 1 beğeni

ek9 2 yıl önce

bunlar süzme olanlar

MURAT AKÇAKIL 2 yıl önce

Adam olan tepkisini üç kuruşluk teli keserek değil...enstrümanını kırarak gösterir di...kalpazan herif

Harekatçı 2 yıl önce

Adam gibi çalışın ulen.memlekete faydanız olsun.cırcır böceği gibi habire tıngırdatırsanız böyle aç kalırsınız.

Toplam 1 beğeni

kadkan 2 yıl önce

Bak sen circir böcegine arkasina da Atatürk portresini almis mesajda verirmis. Atatürk üzerinden memleketin kanini emen bir sülüklerden oldugunu ilan etmis zavalli. Kirmizi isiklarda cal söyle sevgili circir üc bes atariz corban kaynar. Ben glirimin %80'ni kaybettim 2 senedir hamdolsun yasiyoruz sukrediyoruz memleketimiz ayakta saglik sistemi ayakta daha iyi olacak insallah. Sözde adama bak calip söyleyemiyormus.

Toplam 1 beğeni

Fehmizat 2 yıl önce

Bu ülkede hic doymayan bir kesim varsa onlarda sözde sanatcilar ve oyunculardir

Toplam 1 beğeni

Ccc 2 yıl önce

Bir sahneye çıkıyorsunuz milyonları 1 saatte kazanıyorsunuz. Pandemide tatil yerlerinden gelmiyorsunuz. Hükümet ilk esnafa veya ihtiyaç sahiplerine öncelik veriyor. Bir bakıyorsun sanatçılar ayrımcılık yapıyorsunuz diyor. İnsanların gözünde daha fazla küçülmeyin.

Adem 2 yıl önce

Gözü aç olan çalkıcıların ne kadar versen doymaz ....

Ramazan 2 yıl önce

Bu tiplere benim vergimle 1 kuruş vermesini istemiyorum devletin. Normal zamanda bı konserden benim 10 yıl çalışarak aldığım parayı kaldırıp şimdi duygu sömürüsü yapan suratsiz daha bunlar iyi gunleriniz

Turan 44 2 yıl önce

Açmı kaldın Hakan sarhoşu sen yardım almak değil yardım vermek durumundasin tıpkı Haluk Levent gibi hiç mi utanman yok hayasız ahlaksız rezil. Bu arada Haluk Levent adamdır.

HHH 2 yıl önce

Her bir programdan binlerce lira para kazandılar 400tl faturayı bahane mı ediyorlar yuh ya bunlar sanatçı değil yüzsüz bunlar yüzsüz.

MASK 2 yıl önce

Bir memur işçi üç kuruş kazanırken sizler milyonlara para demiyordunuz emekçi gelecek için etinden dişinden artırarak oda alabilirler üç dört ayda bir çeyrek alırken sizler gece kulüplerinde beş çeyrek altın parasını bir gecede harcıyorsunuz