Sıla ve Ahmet Kural davasında karar verildi! Ahmet Kural hapis yatacak mı? Avukatı açıkladı

BİR YORUM YAPIN 7

Mehmet 2 yıl önce

İki erkek kavga etmiş, ne olmuş yani 3 yıldır temcit pilavı gibi su ısıtıp ısıtıp duruyorsunuz.

Toplam 1 beğeni

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Kadının fendi erkeği yendi...

Toplam 1 beğeni

Sami 2 yıl önce

Ahmet Kural soruyor: Beni aldattın mı Sıla ; Evet istediğimle yatarım .Seni ilgilendirmez. Ahmet : Basıyor tokatı Yanlış yapıyor. Doğrusu , ülkede zina serbest , Kadının kocasını aldatması hafif suç , Bu yüzden Ahmet Kural ın , istediğine git demesi lazım.Her kadın özgürdür.Demesi lazımdı.

Toplam 4 beğeni

Syç 2 yıl önce

Mahkemeler ve yasalarla kadinlara ayricalik tanındi. Onlar da tepe tepe kullaniyorlar. Ayni durum basima geldi. Cocuklarimin sahitligini hice saydilar. Kadinlarin yanindan dahi gecmeyin. Kanunlara da güvenmeyin. Hakmis hukukmuş hikaye.

Toplam 7 beğeni

PİLAVüstüSILA 2 yıl önce

Gece yaşamının müptelası olup bunların yaşamlarından nemalanan müzisyen ve organizatörleri tanıyanlar neler anlatıyor neler.Bu arkadaş aslınd hiçte öyle masum bir bayan değil.Ahmet daha fazla sabredememiş ve sineye çekememiş.Sıla sesi güzel ama başka meziyetleriyle çok tanınan birisi derler.Bazı şeylere meraklı ama çom farklı meraklar! Ahmet uzak dur bu kepazeliklerden.Sana kız mı yok?ha sende insan ol önce! Dayak ne demek ulan! Komşular adam olsa seni yamulturdu ama sen dua et bizim kamşumuz değilsin!

Toplam 1 beğeni

temel 2 yıl önce

ayni olay baskasina olsa ceza alan yok bu kadinin arkasi saglam galiba bir kac tokat var sanki adam katliam mi yapmis belki kadin da ona vurdu o ne olacak

Toplam 15 beğeni

irfan 2 yıl önce

Madem eşitiz, dövüştük ben kazandım.

Toplam 16 beğeni