Kabir azabı var mı? Kabir azabı nasıl olur?

BİR YORUM YAPIN 12

abdulfettah 1 yıl önce

Kur'an ayetlerinden açık ve net bir biçimde anlaşılıyor ki ölüm ile mahşer (kıyamet) arasında insanların herhangi bir bilgisi ve bilinci yoktur. Dolayısıyla Kabir azabı denen zırva, Pagan-Panteist inançlardan gelerek uydurma hadislerle İslam'a sokulmuş bir yalandır.

Vahim 2 yıl önce

Allah Kitabında neyi eksik bırakmışta siz tamamladınız.. Kim zerre miltarı günah işlemişse karşılığını görecek... Din gününden sonra hesaplar görülüp gereği yapılacak....Gerisi masal....

Toplam 2 beğeni

memet 2 yıl önce

Kabir azabı yoktur, Yasin 52. ayet.

Toplam 4 beğeni

furkan 2 yıl önce

hadisleri inkar mı ediyorsun? ayet bile var Mümin suresi 46. ayet: Onlar sabah-akşam o ateşe sokulurlar. Kıyametin kopacağı günde kendilerine, "Firavun ailesini en çetinine sokunuz" denilecektir.

Toplam 0 Beğeni

Safa 2 yıl önce

Kabirde hayat yok ki azap olaun ? Herşey Kıyamet sonrası Ahirette olacak. Gaybi konular ayette varsa doğrudur getisi uydurmadır, Kurana terstir, İslama ihanettir. Bundan vazgeçmeniz dileğiyle.

Toplam 2 beğeni

memet 2 yıl önce

Kabir azabı yoktur, Yasin 52. ayet.

Toplam 1 beğeni

bilal 2 yıl önce

Rabbim tüm müminleri muhafaza eylesin...

Toplam 1 beğeni

Dilaver KOÇAK 2 yıl önce

Güzel Allah razı olsun.

emekl 2 yıl önce

ya kabbre girmedi yandı kül olduysa yada denizde boğulup kaybolduysa kabirmi kalır şunu bile adam gibi düşünemiyen lerr beden öldükten sonra beden o dır önemli olan ruhtur ve kabirdede olmaz her yerde olur ahretle dünya yaşamı arasında sadece bir perde vardır biz geçemeyiz onlar geçer ölen kişinin ruhu öldüğünü bile bilmez hala yaşadığını sanır ahrette teveşşüh anı yani şaşkınlık anı vicdanıyla başa başa kalarak bu dünya yaşamındaki tüm hayatı tekrar yaşayarak yasptığı hataların vicdan azabını bu dünyada duyduğu acının milyon kat vicdani acıyla sind irmeye çalışır güzellikleride aynı oranda bunun süresi inancıyla orantılıdır

abuzer 2 yıl önce

temel ölmüş,öbür dünyaya intikal etmiş münkernekir melekleri hemen girişmişler temele senmisin günah işleyen,temel de ha uşklar böyle yaparsanız bidaha kimse gelmez demiş .malesef kaçış yok hepimiz gideceğiz .herkes aklını başına alsın öyle iki rekat namazla uç salavat bilmem kaç zikirle yırtmak yok.

Misafir 2 yıl önce

Ne meraklısınız kabirde azap çekmeye, hakkında hiç ayet yokken.

Misafir 2 yıl önce

Olay bu kadar ciddiyken bu dünyaya aldanma niye