Osman Müftüoğlu yazdı: "Çok kritik noktadayız"

BİR YORUM YAPIN 10

pusula 2 yıl önce

tek soru , izole edilmemiş bir virüse karşı aşı nasıl geliştirilebilir ?

Mustafa 2 yıl önce

Aşıların ruhsatsız, lisanssız olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu? Ayrıca hangi aşıda, sorumluluk almamak için onam formu imzalatıyorlar? Cevaplarınızı bekliyoruz.

Mesut 2 yıl önce

Yoğun bakımda doktorun gözlerine, faltaşı gibi açılmış gözlerle bakıp nefes alamayıp, sudan çıkmış balık gibi ağzını açıp, çırpınanları görseler onlara yeterde artar. 83, 78 ve 75 yaşında akrabalarıma torunundan bulaştı,2 doz aşı olmuşlardı, hastahanelik olmadan evde iyileştiler

Vatandaş 2 yıl önce

Osman Bey'i yanlış bilgilendirmişler. Ortada aşı karşıtlığı yok. Dediği gibi aşılarla bir çok hastalığı önleyebiliyoruz. Deneysel aşı karşıtlığı var. İnsanları kazanmak istiyorlarsa şeffaf bir şekilde avrupadaki örnekleri gibi vakaların detaylı analizlerini (hangi aşı, hangi yaş, aşılı-aşısız vb tüm rakamlar) paylaşmaları gerek. Aynı şekilde aşılarda olan yan etkileri de rakamlarla açıklasınlar. Bunların dışında mevcut aşılarla alakalı yaptıkları analiz ve labaratuar çalışmalarını da paylaşsınlar. Bu şekilde birçok insanı kazanırlar bence. Öbür türlü, biz dedik vurulacaksınız yaklaşımı daha da uzaklaştırıyor insanları.

zzz 2 yıl önce

BEN İLK OKULDAYKEN BİR DERS KİTABINDA BOĞAÇHAN adlı KİŞİ İLE BİR BOĞA KARŞILIKLI BİRBİRLERİNİ İTİRİYORLARMIŞ BOĞA İNAT BIRAKMIYOR AKILDA YOKYA İÇ GÜDÜSEL BOĞAÇHANDA GÜÇLÜ AMA BİR TÜRLÜ YENEMİYOR BOĞAYI KENARI Bİ ÇEKİLMİŞ TONAJLI BOĞA KAFASININ ÜSTÜNE ÇAKILMIŞ DOLAYISI İLE AŞI YAPTIRMAYAN MASKE KULLANMAYAN BIRAKIN ÖLSÜN BUNLARDA İÇ GÜDÜ VAR AKIL YOKKİ NEYİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ

TÜRKİYE'M 2 yıl önce

Onlar bilinçli yapıyorlar. Birşey anlatmaya gerek yok. Cumhur ittifakını aşı yobazlığı ile yıkacaklarını zannediyorlar çak ililm adamları ve avareleri hasta sayıları 22 bine ulaşınca zil takıp oynamışlardır hainler. Biz olalım olmayanlayan kendileri düşünsün. Onlara akıl verenler aşıyı ilk çıktığın olmuştur.

klevyesiolanyaziyor 2 yıl önce

Bunları sormak çakma klavye şovelyeliğimidir bilmiyorum. 1. maddede dile getirilen “difteriden tetanosa, çocuk felcinden menenjite, kızamıktan kabakulağa” bu aşılar 3. faz aşamasında mı insanlar mecbur bırakıldı. 2. yoğun bakıma düşün hastalarından kaçını aşılar oluşturuyor. 3. ölen hastalardan kaçı aşı yaptıran kişilerdir. 4. Aşı yaptıran kişilerin diğer hastalık karnesi değişti. 5. turkovak aşısını tercih etme şansı neden verilmiyor.

misafir 2 yıl önce

Sanki proflar bu işi çok iyi biliyorda konuşuyorlar. Dünyada bile bilim insanları aşı konusunda ikiye ayrılmış durumda. Soruyorum peki madem öyle aşı firmaları neden sorumluluk almıyorlar neden ürettiķleri aşıların arkasında durmuyorlar neden hastanelerde evrak imzalatıyorlar sen hele bunlara bir cevap ver sonra aşısızlar hakkında konuş sayın prof.

vatandaş 2 yıl önce

Yaw sen önce BİLİMSEL OLARAK şunu açıklasana: " Aşılanmadan önceki vaka sayıları A&I dan sonraki vaka sayılarından NEDEN KAT BE KAT DAHA FAZLALAŞTI!?" Cevabı yerse tabi bekliyorum! Ya da A&I olanlara sağlık açısından KENDİ ADINI YAZDIRARAK "GARANTİ VERİYORSAN" bunu da bilelim!

hknslh 2 yıl önce

taviz yokmuş! inadına aşı olmuyorum. hadi ne yapabiliyorsunuz görelim.