Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'

BİR YORUM YAPIN 48

Ahmet 2 yıl önce

Yorum yapan arkadaşlar kızın yerine kendinizi koyun adam hakaret etmiş arabayı önüne kırmış gençliğin verdiği cahillikle Kiz adama tepki göstermiş acımasızca yargısız infaz yapıyorsunuz.

Toplam 1 beğeni

misafir 2 yıl önce

bu kızın yerine kedinizi koyabiliyorsan yazık sana kardeşim, bu kız resmen edepsizlik yapmış ve kesinlikle sevgi saygıyı hak etmediğini ve edemeyeceğini kanıtlamış. bu hareketi yapan kim olursa olsun edepsizdir

Toplam 0 Beğeni

Ali 2 yıl önce

Bakislarina tükürülesi kadin, kendini ne saniyorki..

mehmet kaya 2 yıl önce

pisliğin teki böylelerine prim verip tepene çıkarırsan olacağı budur.

Toplam 3 beğeni

Maruf 2 yıl önce

Günümüzde edep ve ahlaki değerler yerlerde sürünüyor. Utanılacak ve acınacak durumda olduğumuzun farkında bile değiliz. Davranışlarımız hiç insani değil. Normalarımız ve etik değerlerimiz çürümüş.

Toplam 5 beğeni

yiğido 2 yıl önce

Kültür eğitim olmadığı davranışından belli. bu tür çirkin insanlara verilen değer sanat/çı kalitesinin ne durum da olduğunu gösteriyor. yazık.

Toplam 5 beğeni

fatih 2 yıl önce

şunlar parayı bulunca kendilerini bir şey zanneden cahil cühela sürüsü. gençler bunları örnek almasın, akıllarını başlarına alsın. paradan önce insanın kendine ve karşısındakine saygısı olmalı.

Toplam 5 beğeni

kara 2 yıl önce

vay be...bunlar birde şarkıcıyız diye sokakta geziyor...önce saygılı olacaksın...sonra saygı bekleyeceksin...çirkeflik bedava...utandım...utandım...

Toplam 4 beğeni

yorum 2 yıl önce

İğrenç di, çiğliğini gösterdi.

Efe İnce 2 yıl önce

bitik kız

1289 2 yıl önce

vah vah o kadar korkmuş ki, adamı bi dövmediği kalmış bir de duygu sömürüsü yapıyor...

Toplam 1 beğeni

harun 2 yıl önce

görüntülerde her şey açık net tükürmek nedir hem de corona varken tükürmek nedir

Toplam 1 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

suçlu kadınların savunması, taciz. ne kadar ucuz, bayağı. haksızlığını örtbas etmek için taciz kelimesini kullanıyorlar.

Toplam 1 beğeni

qwerty 2 yıl önce

korktuğu içinmi arabasından inip adama tükürme cesareti göstermiş.kendi kendini yalanlamış.ayrıca ünsüz daha iyi tabir olur.küçük bir çevre biliyor sizler haber yapıp ünlendirmeye çalışıyorsunuz.

Toplam 1 beğeni

Kutalmış 2 yıl önce

Eee ayakları baş, başları ayak yaparsan, ses ve sanat namına ufacık bir pırıltı taşımayan kıza sırf kaşı gözü için bu kadar fırsat verirsen olacağı bu. Falancayı (doğrusunu biliyosunuz siz) sultan yapmışlar, ilk önce babasını kesmiş. Ne tavrıya, ne sesiyle, ne de yorumuyla sanatçılığı bırakın şarkıcı ünvanını bile hak etmeyen, hasbelkader onun bunun kanadının altında şarkı söyleyip duran biri işte

Toplam 1 beğeni

mustafa kara 2 yıl önce

siz çıkıp kendinizi ifade ettiniz o tükürdüğünüz adam ifade edebildi mi acaba,sizin ona yaptığınız tavrı gidip açıklayabildi mi,suç sizde değil sizlere değer verip bir yere getiren bizlerde,önce ahlaklı olmayı öğrenecek sanatçı dediğin,ezik ne demek bir insana,3 kuruş kazandınız diye bir derece mi aldınız bu ne akla uymayan işlerdir,senin adından tüm sanat camiasına sözümüz artık biraz edepli olunuz.

Toplam 1 beğeni