Nişantaşı'nda başörtülü kadınlara saldırmıştı! Hakim karşısında şaşkına çeviren sözler

BİR YORUM YAPIN 40

Kaya 2 yıl önce

Kedi tekmekeme işi palavra gibi duruyor.

adem 2 yıl önce

Kedi tanık olarak dinlenmeli, Kedinin darp raporu var mı varsa incelenmeli.

Tarkan 2 yıl önce

Zora geldimi nasılda kıvırtıyor dansöz gibi.kedi bahane.

Toplam 3 beğeni

Süleyman Uysal 2 yıl önce

Bu karakter yoksunu zihniyet böyledir.Ceza göreceğini anladı mı her türlü iftirayı atar.

Toplam 4 beğeni

Muavvenet 2 yıl önce

Hizmali kapalı bayanlar bı aynada tipinize bakin

Toplam 4 beğeni

alonegreywolf 2 yıl önce

Suçu işlemiş, daha neyin savunmasını bekliyorlar. Mahkemeler ne zaman bundan vaz geçecek

Toplam 3 beğeni

İsmail 2 yıl önce

Adam kesen dışarda ama

Osmaonlı Torunu 2 yıl önce

15 Temmuzda 259 vatan evladını şehit edenlerde dışarda.

zafer 2 yıl önce

yalnız adam doğru söylüyor gibi geldi,son günlerde kedileri tekmeleyen,öldüren kadın haberlerini çok okuduk.ve adam yaralayıcı bir saldırıda bulunduysa kadının darp raporunun olması lazım,çünki kadın teni hassas olduğundan en ufak darbe kadınlarda iz bırakıyor,şöyle bir kolundan tutup hafifçe sıkmak bile birkaç günde geçen morarma yapıyor.ve ayrıca öyle mütena bir semtin parkında olayı kaydeden bir güvenlik kamerası,olaya müdahale edecek bir güvenlik görevlisi yokmu.

Lms 2 yıl önce

Şahit var şahit. Ayrıca her kadının tenide o kadar hassas değil. İllaki morarması gerekmiyor. Bir başkasına vurmak, vurmaya çalışmak hakaret etmek yeterince insan onurunu kıran ve cezalandırılması hak eden bir davranıştır. Ayrıca bundan sonra buna basklarini. cesaret etmemesi için de gerekli. Kapalı veya açık hizc fark etmez, toplumsal barışı korumak için şart

Osmanlı Torunu 2 yıl önce

Zafer bey sen bu yazdıklarına inanıyormusun. İslam ve müslüman düşmanlarını aklamak sizin göreviniz değil. Şortluya tokat atınca 6 sene hapis, kapalıya istediğini yapabilirsiniz. Savunduğunuz bumu yani. Yazıklar olsun. Bu kansızı savumnak bile saldırdığı hanımlara hakarettir. Zalime merhamet, mazluma zulümdür.

ali 2 yıl önce

sen şüpheli bir tipsin.

Hakkı 2 yıl önce

Saçmalık neden hapis yatıyor.

Osmanlı Torunu 2 yıl önce

Tabii ayaklarının altına kırmız halı serilmesi lazımdı. Bu hanımlara Nişantaşında olmalarının hesabı sorulmuştu. Sahi Nişantaşı kimlerin çöplüğü?!!!!

Misafir 2 yıl önce

Dünya hakaret ediyor 5 dk erkek olamıyorsun. Kalitesiz kediye köpeğe sığınıyor. Hep aynı terane babaannemde başörtülü sen nereden peyda oldun ya.

Toplam 1 beğeni

kemal 2 yıl önce

Girsin içeri, biraz akıllansın..

Toplam 1 beğeni

Sedat 2 yıl önce

Nasıl adalet hem hiç tanımadığın bir insanı darp edeceksin hemde inanicından dolayı ondan sonra 2 yıl hapis cezası oda paraya çevrilir oh neala adalet ondan sonra müşteki kendi adaletini sagladiginda suçlu peki bir hale veya savcı hanıma bu şekilde davranilsaydı ceza kaçtan başlayacaktı

esc 2 yıl önce

bak seenn,

mehmet 2 yıl önce

kıvır kıvır

Tanrıverdi 2 yıl önce

Bu alacağın savunmasına bak hâlbuki parkta hanımlara her türlü hakareti yapmıştı en ağır cezayla cezalndirilsin başkalarına örnek olsun.