Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile UN Women, kadın erkek eşitliği için proje başlatıyor

BİR YORUM YAPIN 9

YersenEşitmişiz 2 yıl önce

Evet kadınlara kanun önünde ve yasal haklarda tanınan pozitif ayrımcılık kaldırılmalı. Madem eşitsek lafta kalmasın

Birvatandaş.. 2 yıl önce

Kadınlar erkeklerden 5 yıl önce emekli olmasın.emeklilik yaşları aynı olsun.

deniz 2 yıl önce

Türkiyede kadın erkek eşit değil ,kadın 5-0 önde ,aileleri dağıtanda budur.

eşitsizlik 2 yıl önce

eşitlik dediniz erkekler işsiz evde oturuyor kadınlar çalışıyor. sonra aile içi şiddeli geçimsizlik. bunu nasıl çözeceksiniz. İstanbul sözleşmesinin makyajlı hali gelecek anlaşılan

zafer gülten 2 yıl önce

kadın erkek eşitliği derken,şu eşitsizlik gözardı ediliyor....misal olarak bir erkek kalabalıkta bir kadına kazarada değse,kadın şikayetçi oldumu adam tacizci sapık ilan ediliyor,ama aynı şeyi bir kadın bir adama yaparsa,kalabalıkta bir kadın genç yakışıklı bir erkeği sıkıştırıp taciz ederse birşey olmuyor,adam şikayetçi olsa alay konusu olur zaten.bunada bir çözüm getirilip haklar eşitlenmeli.

Toplam 9 beğeni

İmam 2 yıl önce

Kadın erkek eşitliğini sağlamak için erkeklerin ömür boyu kadına köle gibi nafaka ödeyip kadınlara tanınan haksız ayrıcalık kaldırılacak mı? Yoksa kadınların da erkelere nafaka ödemesi mi sağlanacak? Bırakın bunları. BM hiç bir zaman müslüman toplumlara zarar vermeyecek bir proje sunmaz. Yine bir iblislik peşindeler.

Toplam 13 beğeni

Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce

Evet! kadınlarda kömür madenlerinde, yüksek fırın karşısında, haddehanelerde, dökümhaneler de, asfalt yol yapımında, baraj inşaatı, metro tünel açma makinaların'da vs. çalışmalı.!!!!!!!?????????Olur mu? Eşitiz ya!

Toplam 14 beğeni

falaka 2 yıl önce

kadın ve erkek yaratılış itibariyle eşit değildir. erkek fiziken ve aklen kadından üstündür. kadın erkek eşitliği adı altında islami değerlerden uzaklaştırılıp aile yapısı bozularak ahlaksız bir toplum oluşturma projesinden başka bir şey değil kadın toplum içinde göz önünde tutulamaz erkekden daha fazla haklara sahip olduğundan beri kadın cinayetleri taciz ve boşanmalar arttı milletimizi asimile ediyorlar

Toplam 12 beğeni

hay de 2 yıl önce

erkek fiziki olarak kadından üstün olabilir ama akıl deme kardeşim. nice erkeklerin akılsızlıklarının getirisi olumsuzlukları anneleri,hanımları , kızkardeşleri veya kızları çekiyor. bazı konularda evet kadın erkek eşittir. ama bazı konularda eşit değildir. ilmihal bilgisi eksiklikleri. ve bu bilgilere her iki tarafın uymaması sıkıntı. Allah sonumuzu hayretsin.

Toplam 0 Beğeni