RTÜK'ten gündüz kuşağı programlarına ceza!

BİR YORUM YAPIN 15

Musam 2 yıl önce

Kapatılsın ne gereği var. Her türlü sapkınlık ahlaksızlık reyting yapacak her türlü çirkef ilişkileri yayınlıyorlar.

hasan 2 yıl önce

verdiginiz para cezalarini onlar fazlasiyla reklamlardan cikariyor, iptal edin bu gibi programlari.

Ferzande 2 yıl önce

Bu ahlaksız programları biran önce kapatın, milletin ahlakını bozuyorlar.

Kenan Hoca 2 yıl önce

Bu programlar son zamanlarda tekrar yayın olarak bir de akşam yayına giriyor. Gundüz kendini kurtaran varsa, bu programların tuzağına akşam düşuyor. Buna izin verilmemeli. Programa konu edilen hususlar, o istisna olayın alenileşmesine ve toplumca alışılmasına sebep oluyor. Bunu gormemekte neden ısrar ediliyor.

ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce

Ne ülkeyi,ne toplumu ilgilendirmeyen sadece şahısların arasında geçen olaylar ile ilgili bu tür yayınlar kaldırılmalı. Polisin,Jandarmanın,Güvenlik güçlerinin Yargının çözemediği olayların çözümü nasıl gerçekleşiyor hala anlamış değilim. Bu programlarla güvenlik güçlerinin çözemediği olaylar çözülüyorsa onlarca program yapıp güvenlik güçlerinin yarıya düşürülerek,tasarrufa gidilse demek geliyor insanın içinden.

Doğan 2 yıl önce

Böyle proğramları yayından kaldırı neslin ahlakını bozuyorlar

Bilinç 2 yıl önce

"Tarım zararlıları" terimine ; birde bunlar gibi program sunucuları için "toplum zararlıları"olarak tanımlama yapılmalı!para için;bilebile toplumun ahlaki yapısını bozuyorlar,ve bundan da utanmıyorlar!

Yakub 2 yıl önce

İyi olmuş verin cezayı. Topluma faydalı olsunlar. Birileri çıplak giyim ile program yapıyor. Müslüman Milletiz bu giyim İslam inancımıza ters, haramdır. Çıplaklık bizde günah isyan belirtisi iken topluma şık güzel olmak diye yutturuldu. Cennette Adem as ile Havva as günah işledide Cennet elbisesini Allah’ımız cc üzerlerinden aldı yüz yıl ağladılar tövbe ettiler. Gözyaşı tövbe ile affedildiler.

ahsen 2 yıl önce

bu proğramlar aile kurumunu bozan ahlak ve edep dışı proğramlar.kötülüğün üzeri örtülür .bunlar sürekli kötülükleri ifşa üzerne bir

Adnan 2 yıl önce

İdari para cezası ne ya? Madem zararlı yayın yapılıyor, programı yasaklayacaksınız. Ceza yiyince vazmı geçecekler, güldürmeyin insanı. Hem evlilik programlarını iptal ettiniz, şimdi yerince onlarca onlardan daha beter programlar çıktı.

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Kapatma kararı daha iyi olurdu... Çünkü çok sapıkça şeyler paylaşılıyor..

nazlı nur 2 yıl önce

3-5 bin lira ceza ile göz boyamayın, tamamen yayından kaldırana kadar sizde sorumlusunuz !

yusuf 2 yıl önce

teşekürlr devamını bklıyouz

Mehmet 2 yıl önce

Çok ciddilerse Esra erolun programından başlamaları lazım..

peri 2 yıl önce

kaldırılsın böyle proğramlar allah rızası için