Ünlü komedyen Okan Bayülgen’den tartışma çıkaracak sözler! ‘O kadar büyük yalan ki...’

BİR YORUM YAPIN 8

Kız 53 2 yıl önce

Zaten uzayda gemil yada herne ise gitmesi imkansız motor çalışmıyor insanlar dünyadan dışarı bile çıkamadı

Hasan 2 yıl önce

Nihayet gördünüz mü sayın ilerici çağdaşlar. Tam manasıyla safsata. Oksijen olmayan yerde ateşleme,hadi ateşledin hava olmayan yerde tepkimeyle fırlamak nasıl oluyor. Birde daha entegrenin,chipin bile olmadığı yıllarda uzaktan kumandayla gemiyl kumanda etmek,iyonosferin olmadığı bir alanda telsiz görüşmeleri yapmak nasıl oluyorsa artık.

Hyr 2 yıl önce

evet uzay gemisinden aya nasıl indikleri ve aydan uzay gemisine nasıl gittikleri konusu hakkında hiç bir bilgi yok. marsa giden aleti paraşütü nasıl açtığına kadar her detay var ama ay için yok. okan bayülgeni taktir ettim. cidden teknik bir konu.

Batu 2 yıl önce

Eksik bilgi...Ayda atmosfer yok. Dolaysıyle yer çekimide çok zayıf. Hiç dünyaya inmekle aya inmek bir olurmu tabiki olmaz. Marsa gelince marsta bir miktar atmosfer var. İniş dünyanınki gibi olur fakat deniz olmadığı için itici motorlar yavaş inişi sağlıyor. Dünyada hem yerçekimi atmosfer ve deniz olduğu için bu pahalı teknoloji kullanılmayıp denize düşüşle masraflardan kısılmış oluyor. Bayülgen biraz daha araştırsın.

Oze 2 yıl önce

Dünyada En Uygun iniş Yeri Su Olduğu İçin Olabilirmi Acaba ? Kaldıki Dünyadaki Yer Çekimi İle Ay Üzerindeki Yer Çekimi Aynımı ? İlk Okul Çocuğuna Anlatsanız Size Ağzı Açık Güler. Sözde Aydın Olacaksınız. Harbiden Komedyen Olduğunuzu Kanıtlıyorsunuz.

Yasar 2 yıl önce

La okan oğlum daha bu sabah jüpitere lucy adlı roket yola çıktı budamı yalan iniş kısmında haklı olabilirsin ama adamlar araştırmaya devam ediyor. Ruslarda uzaydalar gidebilenlerde. 3 gün ance atılganın kaptanı bile gidip geldi.

ALPASLAN 2 yıl önce

Bu şahıs ne yiyor içiyor kafası bir DÜNYA olmuş...

Cemşit 2 yıl önce

Tabiki Aya gitmediler, Ayda paylaştıkları ABD bayrağı DALGALANIYOR! Resmen Yalan! Ayda Hava mı var dalgalansın bayrak? Gölgeler farklı farklı yerlerde düşmüş bir sürü hata var..