İsrail asıllı Linet'in Eurovision konusunda kafası karıştı! Sürekli taraf değiştiriyor

BİR YORUM YAPIN 29

meyyid 2 yıl önce

bir yerde bu kadının annesi türk, babası yahudi diye okudum.ama yahudilikle soy anneden devam eder.bu kadının annesi yahudi soyundan gelmese israil devleti bunu yahudi kabul edip vatandaşı yapmaz.sonuç anne ve babası yahudi soyundandır.ayrıca yahudilik din değil soydur.gerçi yahudi soyundan gelmeyen musevi olsa da kabul etmez yahudiler.bu arada bu bayan müslüman olduysa ne mutlu ona..

Toplam 2 beğeni

Muhittin Aksoy 2 yıl önce

Cok güzel bir olay Linet iki vatanli bir insan ayni onun gibi Almanya da binlerce insan var yani iki vatanli artik bu normal bir durun TC den de israile göcen binlerce TC vatandasi var.

vanlı hasan 2 yıl önce

adını eksik harfini ekle lanet

melek 2 yıl önce

Bunlarda nasıl işlerine geliyosa öyle davranıyolar ohh ne ala memleket

Osman Halit 38 2 yıl önce

Türkiyedeki museviler vatansever ....bizim sorunumuz siyonistlerle ....linet bence Türkiye icin katilmali ..Cünkü dogdugu yer önemli degil ecdadin geldi yer önemli oda Türkiye

Uzman. 2 yıl önce

Yahudilik inancına göre "yahudi anadan doğmayan yahudi olamıyor". Ne bu? Din mi, ırkçılığın adı mı? Bizim atalarımız Hz. Musa (A.S)'a tabii olanlara Musevi demişler. Kendini seçilmiş/üstün ırk sanan ırkçılara ise, "yahudi".

seviyoruz seni 2 yıl önce

ne alaka yahudilik bir irk dir diyen adamin kafasun uyusuk heralde ...yahudlik bir dindir ....Türklerde müslümani ,hristiyani ve musevisi samanizmi hatte budist olani var ...ne alakaaa ne kadar cahilsiniz böyle yaaa ....line seni seviyoruz Türkiye icinde katil israil icinde ....sen bizlerdensin ....burdakilere bakma sen

Sinirella 2 yıl önce

Yahudi olunca kazanmama gibi bir olasılık yok.

fatih 2 yıl önce

yahudi ve türk iki ayrı millettir. yani hem türk hem yahudi milletinden olamazsın. TC vatandaşı olabilirsin ama ırkın yani millletin milliyetin yahudi olabilir. linet isimli sanatçı da aynı bu şekildedir. kendisi yahudi ırkından olup TC vatandaşıdır vesselam. Bilmemek kusur değildir herkes herşeyi bilmeyebilir fakat bir başlık atarken önce araştırırsak çok daha iyi olur zira iki arkadaş arasındaki bir konuşma esnasında yapılan bir hata değil bu bir yayın kuruluşunun hatası yani bunu herkes okuyacak ya onun için araştırmak gerekir bir yazıyı yazmadan önce.

meyyid 2 yıl önce

bir yerde bu kadının annesi türk.babası yahudi diye okudum.ama yahudilikle soy anneden devam eder.bu kadının annesi yahudi soyundan gelmese israil devleti bunu yahudi kabul edip vatandaşı yapmaz.sonuç anne ve babası yahudi soyundandır.ama dini müslüman olduysa ne mutlu ona..

AHMET 2 yıl önce

koyun postuna bürünmüş kurt misali

Vatandaş 2 yıl önce

Bizi temsil etme kimi temsil ediyorsan et.

ibrahim 2 yıl önce

Linet türkiye için bir değerdir kıymetini bilelim, ankarada yeni yapılan cumhurbaşkanlı konser salonunda konser vermesini istiyorum. boş düşmanlık yapılması yanlış bence

arkadaş 2 yıl önce

mossad yengeci değilse neyim..

İbrahim 2 yıl önce

İsrail dede ölebilirsin o topraklarda bir zamanlar bizimdi

Toplam 11 beğeni