Estetik kabusu oldu! Burun ameliyatı olan kadın 4 yıldır bitkisel hayatta!

BİR YORUM YAPIN 12

İsyankar 2 yıl önce

Sen rabbimin verdigi emaneti beğenmezsen sonucu bu olur

Safa 2 yıl önce

Artık bu estetik saçmalığından vazgeçin.

poyrazi 2 yıl önce

Allah ü tealın yaratırken takdir ettiği güzelliğe birilerini dokıundurursanız elbet biryerlerden cezası çıkar bunlar birer ibret

BORUHAN 2 yıl önce

Yazik cok üzücü bir durum..Bir fransiz veya alman olsaydi bu olmazdi.! Birde karde$im hastanenin adi neden yazilmiyor.??? Böyle bir$ey nasil olur?

Salih 2 yıl önce

Allah ın verdiğine sükretmek lazım

foçalı 2 yıl önce

ablacım kardeşim ol çok güzel bir bayanmışsın allahın verdiği bu güzellik yetmedimi fazlasını istiyorsun allah şifanı versin

bekir iskender 2 yıl önce

Allah CC insanı en güzel surette yaratmıştır. Estetik yaptıranlar neyi beğenmiyorlar anlamıyorum. Yazık bu insana.

BEKİR 2 yıl önce

Allah'ın verdiğine şükretmeyenin sonu. İbretlik gözle bakabilene. Buna "Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak." diyorlar.

Ahmet 2 yıl önce

Kucağında çocuk olan kadın ise acaba neyini beğenmemiş de estetik yaptırmaya kalkıyor? Alalh'ın yarattığına karşı çıkarsan cezası böyle ağır olur işte.

yedi emirler 2 yıl önce

Yaradanın yarattığına mecbur kalmadıkça müdahale etmemeliyiz..

yiğido 2 yıl önce

Buradan güzel kızlarımıza sesleniyorum, geçmişte dişlerim daha güzel olsun diye diş hekimi komşumuza gittim. 1 Sene içinde dişsiz kaldım. Lütfen yaradan güzel yaratmış daha ne güzelliği. Kızımıza da Allah şifa versin.

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

bırakın burnu -çeneyi-kaşla oynamayı hoşgörülü ağırbaşlı huyu güzel desinler zerafetinizle herkes sizi beğensin alahın verdiği çizgideki kaşı tamamen kazıtıp 1 cm yukarı kaş çizdirmek marifet değil şirke girer haşa allahın yarattığı kaşı ve yerini beğenmemeye girer haşa buda şirktir.