Emine Karayılan 'Milyoner olacağım' derken hem eşinden hem de 300 bin liradan oldu!

BİR YORUM YAPIN 8

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Son pişmanlık neye yarar.. Olmadı yar...

xxlxx 2 yıl önce

Evdeki bulgurun dağdaki pirinçten tatlı olduğunu bilmeyenlere ders olsun.

TIRIS 2 yıl önce

Zaten 300 Bin TL altının var, bu ne hırs böyle? Allah'ın sana bahşettiği yetmedi mi? daha fazlasını istesen böyle rezil olursun.

Toplam 3 beğeni

Hasan 2 yıl önce

Aaah ah dünya sevgisi, para hırsı. 300 bin lira az para mı, şimdiye o altınlar en az 450 bin etmişti, ye iç bak keyfine. Nedir bunca hırs.

Toplam 2 beğeni

adam 2 yıl önce

para kolay kazanılmıyor bunu unutmayınve kimseye ama kimseye... kanmayınnnn.....!!!!!

Toplam 3 beğeni

yaz 2 yıl önce

Evde para altın tutmayın bankaya yatırın bankada altın hesabı açılabiliyor. Ev kadınlarını dolandırıyorlar. Bizim bir akrabayı da dolandırdılar. Bakıcım evin altını üstüne getirip para altın aramış ertesi gün gelmedi mesela. Evinizde para altın tutup hayatınızı da tehlikeye atmayın. Allah muhafaza hırsız girebilir. Eski evdeki kapıcı birkaç kez gelip kapınıza ek kilit takalım abla dedi. ben de hemen mevzuya uyandım evimde çalınacak birşey yok gerek yok dedim. Kızkardeşimin altınlarını da çaldılar. Kapıcının annesi sık sık gelip şikayette bulunup bulunmadıklarını sormuş şikayet etmeyin demiş. Kapıcıları zan altında bırakmak istemem ama dikkatli olun derim.

kara 2 yıl önce

son yıllarda bu vicdansızlardan hırsızlardan çok türeme oldu...dikkat lütfen...

Toplam 2 beğeni

yedi emirler 2 yıl önce

Yalan asrımızın en büyük belası..İnsanlar bir saat doğru olabilse DÜNYA güllük gülistanlık olur..Fazla değil bir saat.Ahhh mübarek İSLAM dini nerdesin...:((((

Toplam 2 beğeni