Arif Verimli'den zehir zemberek sözler! 'Müge Anlı'nın benim için kıymeti yok'

BİR YORUM YAPIN 8

Cemo 2 yıl önce

Arif verimli nin gitmesi iyi oldu hiç samimi biri değildi

Acı ama 2 yıl önce

İyi de alanınız olan yerlerde değil de saçma sapan yerlerde konuya müdahil oluyorsunuz. Son birkaç senedir konu mankeni gibi oturuyordunuz. Bilimsel çalışmalarınızı rahat rahat yapabilirsiniz artık. Programda vakit kaybediyordunuz.

Kamil 2 yıl önce

Habere bak hizaya gel. Bizene. Gündüz kuşagı programlarından çocuğuna evine bakmayî unutan kadınlara haber niteliği taşır.

Sifon Heykel 2 yıl önce

bir iki kisiye kizarak Milyonlarca izleyenin gemisini batirabilecek kapasitede oldugunu gösterdin, Hypokrit Egoïzim,... çok kibirli ve bencilsin

Mert haksever 2 yıl önce

Valla istemeden de olsa uzun yillar izledim Muge Anliyi evet çok faydasi oldu ama bence zarari daha büyük cünkü her suçun ve ahlaksizligin en ince ayrintisina kadar inip incelediler, cogu kisi belkide bu yayinlarla suçun ve ahlaksizligin gizli yonlerini öğrendi ve uyguladi gunahlari boynuna ama Arif hocaya hep uvey evlat muamelesi yapildi, terslendi, rahmetli annem de cok sinirlenirdi bu duruma ve sonucta olan oldu tabi adam isyan etti, hakli.

Toplam 1 beğeni

Hakan 2 yıl önce

Bu kadınlar kendi i ne zannediyor devletin bunlar kendilerini emliyet mı zannediyorlar bunlara neden izin veriliyor

Toplam 8 beğeni

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Demekki Esra Erol’un programındaki kadına yardımcı olmak istemesi ondanmış. Yani kendini zorla işe aldırma bunun adı.

Toplam 1 beğeni

Muzaffer Bey 2 yıl önce

Adi dedikoduları ekranlara taşıyarak çok iyi para kazandı bu ikisi, Esra ile Müge.. Kaçanı göçeni ekrana çıkartıp trilyoner oldu her ikisi de.

Toplam 8 beğeni