Hipofiz tümörü nedir? Hipofiz tümörü belirtileri nelerdir?  Hipofiz tümörün tedavisi var mı?

BİR YORUM YAPIN 9

İnci... 2 yıl önce

Geçen sene hipofiz tümörünunden ameliyat oldum. Bu sene tekrarladi

Mustafa 2 yıl önce

Bende aynı dertden müzdaribim hipofiz adonomu nedeniyle amaliyat oldum.Ankara Hacettepe de Mustafa Berke hocam tümörün çoğu alındı şükürler olsun beyin sapında biraz kalmış tehlike arz ettiği için alamamış hoca ama halen prolaktin düşmedi tam kilo dengesizliği ve baş ağrısına neden oluyor Rabb'im tüm hastalara şifa versin.

Toplam 1 beğeni

Zekiye evirgen 2 yıl önce

10 yıl tedavi gordum 5 yıldır hic doktura gitmedim dostuneks kullandı m yaşım 56. Tekrar doktura gitmem lazımmı

Ejder 2 yıl önce

florür desek sebebibe kısaca nasıl olur?

Bor ve Klordioksit 2 yıl önce

HASTALIKLARIN EN BÜYÜK 2 SEBEBİ: 1-İnsan vücuduna parazit, bakteri, virüs, mantar vb. zararlı mikro organizmalar girip insanı hasta eder. ÇÖZÜMÜ: uygun dozlarda alındığında insan vücuduna zarar vermeyen ve sadece zararlı mikro organizmaları parçalayarak öldüren KLORDİOKSİT kürü uygulamaktır. 2-İnsan vücudunun sağlıklı çalışabilmesi için ihtiyaç duyduğu günlük gıdaların minerallerin, vitaminlerin eksikliğinden veya fazla olmasında dolayı birtakım hastalıklar ortaya çıkar. ÇÖZÜMÜ: Çeşitli testlerle bu eksikliklerin belirlenip takviye edilmesi veya fazlalıkların vücuttan atılması, yani doğru beslenme ve DETOKS. Mesela Magnezyum, Çinko, Bor eksikliğini gidermek birçok hastalığı ortadan kaldırır.

Toplam 1 beğeni

Çözümü Var 2 yıl önce

Bor eksikliği bütün hormonların dengesiz çalışmasına sebep olur. hormonların dengesiz çalışması da bir çok hastalığa sebep olur O halde vücudunuza Bor takviyesi yaparak bu sorundan kurtulun. Bir litre cam şişeye yarım çay kaşığı Boraks atın ve üzerini suyla doldurun. Bu karışımı 3 hafta her gün yapın ve gün içinde bir şişe suyu içerek tüketin. İlk 2-3 gün barsaklarınız çok çalışabilir sonra düzelir sorun yok bu şekilde 3 haftayı tamamlayın. Ayrıca böbreklerinizde kum taş varsa döker, damar sertliğini giderir, tansiyona iyi gelir vs. Sonra doktora gidip tekrar ölçüm yaptırın ve gerekirse 3 haftalık bir kür daha yapın. Bitti bu kadar basit.

Toplam 1 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Hormonal bozukluk varsa prolaktin yüksekliğu baskılanarak geçici tedavi olabilir. Onda da kullandığınız ilacın bazı yan etkileri var. Ameliyat kesin çözüm gibi. İşini iyi bilen doktor bulun. Ameliyatın riskleri var. Aradığınız zaman bulursunuz.

Toplam 1 beğeni

Aloooo 2 yıl önce

Vücuttaki Bor eksikliği hormonların düzensiz çalışmasına sebep olur. Eğer (Çözümü Var) yorumcusunun tarifini uygulayıp Bor eksikliğini giderirseniz hormonlarınız düzgün çalışmaya başlar.

Toplam 0 Beğeni

Yusuf 2 yıl önce

Gayet faydalı bir değerlendirme bir bakış açısı Ben bu rahatsızı 5 sene önce yaşadım Çok iyi bir doktor ile tanışma şansım bulma şansım oldu hala o adam da razı olsun beni ameliyat etti Şu anda da onu kontrol edeyim rutin kontrol a gidip geliyorum gayet iyiyim herkese de tavsiye ederim aygılar hürmetler İyi ki doktorun varmış 250 Dokunuş bana Allah'ta vesile kırmış Allah'a ne kadar şükür etsem

Toplam 0 Beğeni