Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam! Ünlü sunucunun günlük kazancı dudak uçuklattı

BİR YORUM YAPIN 12

misafir 1 yıl önce

40 yaşına da genç deniyor ya, hayret ediyorum. 40 yaşından sonra kaç kadın tıbba müracaat etmeden doğum yapıyor? 40 yaşından sonra hiçbir insan genç değildir. 40 yaşından sonra insanlar ahirete hazırlanmıyorsa, sonsuz hayatı dünya ya tercih etmiş oluyor. Kazancı 5 milyon tl. olsa ne yazar

Musa 1 yıl önce

Abi ben yıllardır çalışıyorum 30 yılda kazandığım para bu kadının 1 ayda kazandığı kadar etmez.

batu 1 yıl önce

Devlet emekci çalışandan %22 gelir vergisi , kurumlar vergisi , stopaj........ diye diye kazancın %30-35 ini alırkenn.. bu aba da o kadar vergi veriyormuymuş ?

Mehmet bayhoca 1 yıl önce

Peki soruyorum burcu hanıma okadar kazandın iyi güzel de ne kadar vergi verdin peki

Abdullah 1 yıl önce

Biz keriz olduktan sonra yiyen çok olur

Hhvb 1 yıl önce

Maliye takip et.vergisini tam veriyor mu

misafir 1 yıl önce

O kazandı, reklamı verenler o maliyeti, ürünlerine yansıttı. Alan müşteri ödeyecek. Reklam güzel tezgah, gidin reklamlı ürünlerden alın da firma da reklam parasını sizden çıkarsın.

HASTİR. 1 yıl önce

muamelesi nasıl, önemli olan o.!!! TOPLASAN KOMPLE 3 BİN LİRA ETEMEZ 3 MİLYON ALMIŞ. ÇOK FAZLA.!!!

GöNDeR 1 yıl önce

israf haramdır.

Serkan Ozkan 1 yıl önce

Almanya da Sarisin 25 yaslarinda bir Mobilya ustasi vardi! Buna bin basacak makyajsiz bior guzellik! Bu benim gordugum! Daha niceleri var da ya pontaisyelinin farkinda degil, ya da Bizler bunlari bi halt sanip izledigimiz icin deger kazaniyorlar!

afacan 1 yıl önce

devlet sanatcilar ile toplanma yemek yerine hepsini iyi takip edecek vergisini alacak adres nerde olur ise olsun tr is yapan bir gunden fazla kim olur ise tam vergisini al zaten yaris devlet dusmani hic olmaz ise vergini al

Pehlivan 2 yıl önce

Nasıl bir dünya arkadaş! Bir bayanı takip etmek ne demek ya! Bana ne bu bayandan veya diğer bayanlardan! Bu nasıl bir zihniyettir? Yolda yürürken bu kadına dönüp baksan her türlü küfür ve hakareti yersin ama sosyal medyadan “ beni takip edin” diye neredeyse yalvaracaklar! Yuh olsun!

Toplam 42 beğeni