Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrılıyor

BİR YORUM YAPIN 9

Mehmet TARHAN 1 yıl önce

Oruç reisi öldürdünüzya bu dizi benim için bitti….

Yaşar kimsesiz 2 yıl önce

Merhaba barbaroslar.. Akdenizin kılıcı hakkında bilgi paylaşmak istedim eğer bu diziden oruç reis.. Hızır ve piri reis.olan üç aktörlerden her hangi biri ayrılırsa dizi izlenmez hale gelecek ve sadece ben değil hiç kimse izlenmez

Toplam 1 beğeni

Zonguldaklı 2 yıl önce

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı 27 Ocak günü yayımlanacak bölümü ile açıklığa kavuşacak diye yazmışsınız! 2023!

Taner GÜN 2 yıl önce

Bu filimler çok saçma sapan yapımlar dirilişin ilk bölümleri sadece iyi idi fakat artık çizgi filmlere dönüştü yazık bunca paraya emege hem tarihimizi sulandırıyolar hem de çok kotu anlamsız diziler çekiliyor

Toplam 1 beğeni

Hilmi TAŞDEMİR 2 yıl önce

Bunuda haber diye vermişiniz

Toplam 1 beğeni

Mrat41 2 yıl önce

Bilerek yapilan bir ayrilik asiri raabet tepki olsun takipci ve hayran artirma taktigi bence

Toplam 1 beğeni

hasso 2 yıl önce

bir kesimi çukur, bir kesimi aşk-ı memnu , bir kesimi de (muhafazakar) bu diziler zehirliyor. vaktimizi çalıyor. oyalıyor. gerçek gündemden uzaklaştırıyor. her akşam 4 saat güme gidiyor. allah aldananlardan etmesin.

Toplam 6 beğeni

fatih akman 2 yıl önce

evimde tv yok youtube dan atlayarak 30dk da bitiriyorum. maksat işte izlemiş olmak. tabi sadece kendi açından bakmamak lazım. insanlar evde tv var ve bir kanal genelde açık oluyor. bu yayınlar en azından bununla vakit geçirsinler diye yapılıyor. topluma bir payitaht diriliş kuruluş gibi dizilerin verdiği etkiyi başka hangi araçla vereceksiniz. şimdilik daha iyisi gelene dek düzen bu. ama tabi biz evimizden başlayarak bu düzenin çanağını kırmalıyız.

Toplam 0 Beğeni

Denizci 2 yıl önce

Barbaros lar açmadı...Final yapar yakında..

Toplam 6 beğeni