Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı politik mesaj mı içeriyor? Ünlü şarkıcıdan açıklama

BİR YORUM YAPIN 50

bidost 2 yıl önce

Bizim ülkemizde sanatçılar zirvedeyken, tüm ülkenin sanatçısıdır. Ama zirveden inince, hemen bi siyasi ukalalığa bürünürler. Bi çirkinleşirler.

Skandal 2 yıl önce

Bu şarkıyı yazdıktan sona bide havaya baksaydınız ya(bu şarkıya bel bağlayan karla birlikte) belki de gökten yağardı bişiler

Denizci 2 yıl önce

Bunlar meşhur olduklarını sanıyorlar. Millet nezdinde kendilerini düşürüyorlar. Yazık para dır bunu yaptıran. Biri çıkar Hz. Adem ve Hz. Havva annemize hakaret eder. Bunlar Azdılar..

Toplam 1 beğeni

Abdullah 2 yıl önce

Mehmet Gezegen Gerçekten Başka Bir Gezegende Galiba. Bu abd de donsuz fotoğraf çektiren bizim toplumumuza ait olmayan tarkan resmen kaşınıyor...

Toplam 1 beğeni

Hakikat 2 yıl önce

Muhalefet umudunu böyle neidigü belirsiz sanatçı sanılan zibidi takımına bağlamış durumda

Toplam 1 beğeni

BAYBURT'LU 2 yıl önce

Sayın admin şunları adam yerine koyup haber yapmayın gündemi meşgul etmeyin lütfen.Birde sanatçı diyorsunuz bunlara. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Bunlar 33 geri 1 ileri vitesli.

Toplam 1 beğeni

saçma 2 yıl önce

Deli saçması.

kasım 2 yıl önce

tırt

İsm@il 2 yıl önce

Bay kemale sitemini şarkılara dökmüş.Düş artık yakamızdan

Ruhi 2 yıl önce

Oldum olası uyuz oldum bu herife

Osmanlı 2 yıl önce

Gün doğmadan neler doğar bilirim sözü merali haklı çıkarıyor. Burada politika kokuyor. Hastalıkla ilgili nir ima ibare yok

Yorgun 2 yıl önce

Dün KAZ DAĞLARINDA NARALAR ATAN bu adam değilmiydi. O üstlendiği misyonunu yerine getirmeye çalışıyor. Ya mahafazar medyanın ve muhafazakar insanların bu sözde sanatçıya gösterdikleri teveccühe ne demeli. Asıl sorgulanması gereken bu olmalı..Bizler görevimizi yapıyormuyuz. biraz ayanaya bakmamız gerekmez mi?????

ülkücü 2 yıl önce

bu adamıda dinleyen varmı

M.Turan 2 yıl önce

bunun normal şarkı sözleri olmadığını ilkokul talebeleri bile anlar, ısmarlama ve de düpedüz siyaset, sarkı sözü değil manifesto.

CTürk 2 yıl önce

Tamamen Siyasi ..Politik mesaj içeriyor!..2023,de Ne Geççek herkes görecek!.