Çeyiz ve Tazminat desteği?2024 çeyiz desteği ne kadar? Evleneceklere devletten 57 bin TL destek

BİR YORUM YAPIN 14

Ayfer 8 ay önce

Sözlüyüm çalişmiyorum paraya ihtiyacım var bana destek verin lütfen

Ümit 8 ay önce

parasızlık yüzünden hiç evlenemedim yaşım 39 ben niye faydalanamıyorum. benim suçum ne? benim bu desteğe ihtiyacım var. neden bu haksızlık. ? benim ödediğim vergi vergi değil mi?

sanırım 1 yıl önce

ben param yeterli değil maaşım düşük diye evlenemedim. yaşımda geçti. devlet sağ olsun gençleri destekliyor güzel çok memnun oldum gençler benim gibi mağdur olmayacak. devlet sanırım benim gibi yaşı geçmişleri önemsemiyor bu üzücü tabi. beni kapsamasada yararlanamasam da yinede bir şeyler yapılmış insanımız için iyi tarafından bakmak lazım

Toplam 1 beğeni

Muhtar 1 yıl önce

Faizle evlilik yapacakmışız. 3 yıl birikecekmiş ve devlet birikene yüzde 116 verecekmiş. 3 yıllık enflasyon yüzde 200. Eee nerede mantık

Toplam 4 beğeni

Sherlok holmes 1 yıl önce

Bununda sahtekarligi yakinda meydana cikar.Hani her kulpa sap uyuduruyoruz ya.!

Attila 2 yıl önce

Evlenmek imkansız. Kuzlar doğal olarak zengin koca arıyor. Buna kızmıyorum. Fakat şu anda en ucuz evlenme maliyeti düğün yapmasan bile en az 150-200 bin TL.

Toplam 3 beğeni

Kaç Parasın 2 yıl önce

Müt'a nikahıyla geçici bir süreliğine vlenmelar, ölen babasının maaşını alabilmek için mahkemede resmen boşanıp yola kaldığı yerden devam etmeler devam... ve benzerleri. Şimdi di devlet iyi bir destek verirse parayı almak için kağıt üzerinde evlenmeler başlarsa sürpriz olmayacaktır.

Toplam 1 beğeni

İşçi 2 yıl önce

Devlet katkısı oranı %20 ama enflasyon %70 ahahahah :D

Toplam 3 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

öncelikle 6284 Kanunu kaldırın. Sonra destek verin. Erkekler korkuyor evlenmeye. Kadının beyanı esastır.

Toplam 2 beğeni

S.Manas 2 yıl önce

Türkiye de birikim yapılamaz. Birikim yapılabilmesi için enflasyonun %1-3 aralığında olması gerekir. Birikim yaptığın para ertesi yıl en aşağı %50 değer kaybediyor. Örneğin mobilya için birikim yapılmış olsun. birikim yapılmaya başlandığında 10 birim olan mobilya gelecek sene 20 -30 birim olarak karşına çıkıyor. O yüzden Türkiye gibi ulkelerde birikim en azından TL olarak yapılmaz. Para var ise sürekli çalışması gerekiyor.

Toplam 2 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Artık evlenen den çok boşanan var Hayat şartları çok ağır

Toplam 1 beğeni

Molla Kasım 2 yıl önce

faizle yuva kurulmaz.

Toplam 2 beğeni

türbedar 2 yıl önce

32 bin tl ye kadar destek,o para ile düğün zamanı bir gelinlik bir damatlık para uçtu gitti, iki saat giyilecek kıyafete dünya kadar para ver,borç batağında dünya evine gir,sonra o yuvadan mutluluk bekle,maddiyat yüzünden evlenemeyen,boşanan insanlar var.

Toplam 10 beğeni

Erhan 2 yıl önce

Eyt müjde bekliyor.

Toplam 1 beğeni