Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!

BİR YORUM YAPIN 25

Devlet adamı 2 yıl önce

Yıldız Tilbe sonuna kadar haklıdır. Ona buna şirin görünmek için hayvansevermiş gibi yapanlar sadece onların karnını doyurmakla iş bitecek sanıyorlar. Şehirde köpek ne işe yarar? Bence hepsi öldürülmeli.

Kubilay 2 yıl önce

Sokakları köpeklere teslim ettiler. Araç olmadan bir yere gidemez olduk. Köpekler canımıza tak etti. Bir tek Tilbe Hanım Babalara ve Annelere ses oldu.Yıldız Hanım'a cesareti için şükranlarımı gönderiyorum. Keşke sesimizi duyabilse. Sokaklar çocukların olsun diye çaba gösteren herkese aslında teşekkür etmeli. Asıl milletvekilleri 5199 sayılı kanunda değişiklik yaparak. Köpekleri barınaklara gönderebilirler.Sokaklardaki köpek çetelerinin sorumlusu 5199.

adili 2 yıl önce

Kadın yerden göğe kadar haklı, işine gelmeyen iktidar ve belediyeler yüzünden hepimiz tehlike altındayız hala!

Doğrucu Davud 2 yıl önce

Sokak köpeklerinin saldırı sonucu ölen ve yaralananların yakınları da köpek sever insan sevmezler hakkında dava açsın suç duyurusunda bulunsun diye düşünüyorum !..

HEREDOT CEVDET 2 yıl önce

Masum insana, çocuğa, saldıran, saldırgan köpekler gebertilsin.... İBB ağaç katliamına sesiniz çıkmıyor Sorosçular,..

Halime 2 yıl önce

Çok haklı Almanyada sokakta başı boş dolaşan bir tane köpek göremezsin.

namık54 2 yıl önce

yıldız hanım sonuna kadar haklı,,.insan her zaman değerlidir,,,insana zarar veren her tehlike savuşturulmalı veya imha edilmelidir.

Hakkı 2 yıl önce

Yıldız abla candır gerisi yalandır..

vatandaş 2 yıl önce

köpek mama içinde ne var.İncelenmeli

THUNtDER 2 yıl önce

dobra dobra konusan birisidir yildiz tilbe hepimiz gibi onunda kendini ifade ederken bazi sert cikislari olabilir ama o bu milletin insani ve bu konuda hakli yaptigi hayvan dusmanligi degil ,,bakin burada kanadada doga ile ici iceyiz sehrin icine ayilar kurtlar tilkiler iniyor ama bir eve girerse yada insana saldirirsa hemen vuruyorlar cunku kan yada evden yiyecegi birseye alismasini istemiyorlar,,sokakta sahipsiz kopek yasam mucadelesi verirken herkesi muhtemel dusman yada yiyecek olarak goruyor..ya barinaklara toplanip kisirlastirilsinlar yada egitilemeyenler itlaf edilsin.

Vatandaş 2 yıl önce

Dogru sonuna kadar hem de ..kesinlikle bazı konular özellikle seçiliyor konu çarpıtılıyor

İsa 2 yıl önce

Dağdaki geyik, keçi avlamak hala serbest. Hatta avrupadan gelen zenginler burada para verip dağ keçisi vuruyor.Onlara niye ses çıkaran yok.Türkiyede de avcı belgesi olan binlerce kişi var.

snx 2 yıl önce

yıldız tilbe haklısın

cenk 2 yıl önce

yıldız kaliteli insandır duruma göre konuşmaz doğru bildiğini konuşur linç geleneği var sosyal medyada herkes kendini melek diye pazarlıyor herkes iyiyse cehennem niye var linç takımı insanı sevmeyen hiçbir canlıyı sevmez nokta yok hayvan severim yok yaşatalım arkadaş zararlı olan saldırgan olanları var ya toplanıp bir yerde bakılsın yada yıldız haklı

Ali Gaziantep 2 yıl önce

sosyal medyada hakaret edenlere, küfür edenlere 50binden, 100 binden başlayan cezalar verilsin bakalım bir daha böyle rahat davranabiliyorlar mı şu ben özgürüm her istediğimi söyler, her istediğimi yaparım diyenler... emsal teşkil edecek iyi bir karar cıkar umarım mahkemeden...