Bülent Ersoy yine yaptı yapacağını! Oteli çok beğenince kral dairesine servet ödedi

BİR YORUM YAPIN 19

İsminiz 2 yıl önce

Abartılı bir yazı. Bülent beyin sofrası hiç de gösterişli falan değil. Oldukça sade ve aynı sofrayı her gün on binlerce insan restoranlarda sipariş ediyor. Ayrıca, yazlık otellerde kral dairesi falan ne gezer? Kral daireleri sadece başlıca şehirlerin başlıca otellerinde bulunur.

Nese 2 yıl önce

Bülent hanım kendisi kazanıyor kendisi yiyor. Haram yemiyor ya. Ne kiskancsiniz. Sizde kazanın sizde yiyin. Ayrıca bildiğim kadarıyla Bülent hanım çok yardımsever bir insan.

Toplam 3 beğeni

WWW 2 yıl önce

Fakirin hakkı olan zekatı ne kadar verdi acaba onu da paylaşsaydı.

Toplam 2 beğeni

Dobra 2 yıl önce

Bu ünlülerin yaşam tarzını bilemeyiz, belkide çok yardım ediyodurlar, bizim insanımız kapıya gelene bir lira bile vermez, yediğini içtiğini hediyesini herşeyini paylaşır, malesef bu bizim Türk kadınında çok var, erkekler eleştiri yapmadan önce annenizin kız kardeşleriniz, eşinizin hayat tarzına bakın. Ölçüp biçerek yorumlar yapınız.

Toplam 1 beğeni

Elif 2 yıl önce

Adam iştahlı bizene,masadada öyle zengin menü yok, yumurtaları süslemişler, bizim Türk milleti iftarda misafirin önüne bunları koysa, bir yıl konuşup o masaya gülerler,

Rifat 2 yıl önce

Kazanip yer kimene yardim ettiginede inaniyorum

tepki 2 yıl önce

bunlarda bu kadar para var vergi verme de liste yarisi yok veren de komik miktar verir

ayhan kucukoglu 2 yıl önce

Insanlarda cok abartiyor ya, kadin iyi donatsa masayi israfa kaciyor, iki cesit olsa masadaki yemek, bu seferde zengin bogazindan kisiyor diyecekler. tamam israf bir yerde ,gunahi sizemi arkadas karismayin, Ne biliyorsunuz belki bir yerlerde fakirlere iftar yemegi veriyordur belki, Cunki hayir gizlidir soylenmez, Siz kendi yaptiginiz kotulukleri bir dusunun bakalim akliniza ne gelecek,eminim hepimiz bu hayatta cok kotu seyler yaptik,Kalin saglicakla.

Toplam 8 beğeni

Sinsi 2 yıl önce

Aynen ya, bu kadın yiyince neden bu kadar göze batıyoki, eleştirenler eminimki herşeyini paylaşan sonradan görmelerdir, bir insan en çok neyi eleştiriyosa emin olunki ya geçmişte yapmıştır, yada gizli gizli yapıyodur,kimbilir belkide Bülent ersoy gibiler gizli gizli yardımlar yaparak çok dualar alıyodurlar,

Toplam 0 Beğeni

Ahmet Rıfat. 2 yıl önce

Allah kabul etsin.Tıkınana kadar, kusana kadar yesinler.Maksat orucu tutup açmak değilmi ? Ha bir bardak su ile iftarını açmışsın, ha ıstakoz ile.Mühim olan oruçun Hak katında kabulu.

Toplam 5 beğeni

temel 2 yıl önce

ne yedigi cok ønemli degil de sov yapmasi yanlis zaten bunlarin yarisi yenmez ne mide var herkes zaten musliman degil bunu kabul edin ulkenin yarisi dinsiz yada ne oldugu belli degil

Toplam 4 beğeni

Serdar ekmekçioğlu 2 yıl önce

Millet yemeye ekmek bulamazken, bu zengin kısmının insanları aşağılar gibi hareketleri beni yiyor bitiriyor.

Toplam 5 beğeni

Musti 2 yıl önce

Yediğimiz değil, yedirdiğimiz bizimdir. Ömrün boyunca her gün böyle yesen bir gün aç kalsan hepsi yalan olur. Fani dünyanın nimetleri de fanidir. Bitmeye tükenmeye yok olmaya mahkumdur. Önemli olan Ebet yurdunda bu sofraların kurulması. Ebet yurdunda bitmeyen muntazam sofralara konuk olunması.

Toplam 1 beğeni

Mirage 2 yıl önce

İlla görgü illa görgü

Fazıl 2 yıl önce

Azgınlık budur işte. Parayla hava atmak. Görgüsüzlük insanlıktan eder.

TIRIS 2 yıl önce

Diva'mı Divan'mı, pardon:)

selim 2 yıl önce

Oruç tutması bile bir ünlü için güzel bir şey olaya bir de bu tarafından bakmak lazım

Toplam 1 beğeni

Elif 2 yıl önce

Aynen, belki az yanar cehennemde

Toplam 0 Beğeni