Şahan Gökbakar şimdi de Arap düşmanlığına başladı!

BİR YORUM YAPIN 48

Hülya 2 yıl önce

Saçmalamışsınız. Arap düşmanlığı değil milliyetçilik yapmış. Yerden göğe kadar da haklı. Müslümanım, Suriye' li, Afgan vd. müslümanlar kardeşim. Ama bundan ben de rahatsızım yeter. Burası bizim vatanımız "Türkiye"!!!

Hayriye 2 yıl önce

Nerden prim kasarım haberlere çıkarım reklam olurum derdinde olan bir insan çok dikkat edilmesine gerek yok.

Berra 1 yıl önce

Arapça tabelalar olmasından mutlu musun yani? Türkiye'de yaşıyorsan türk tabelaları, menüleri olacak. Mülteciler neden bizim dükkanlarımızı ele geçiriyor? İş kurmak için bekleyen birçok türk var fakat arapların parası bizimkinden daha değerli olduğu için araplar o dükkanları alıyor. Türko çalışıyor, çabalıyor ama arabın teki dükkanı alıyor. Mülteciler biz değiliz, onlar.

Nezahat 2 yıl önce

Diğer diller normal karşılanırken Arapçadan bu kadar korkmaları traji komik.Birazda ülkeye gelen turistlerin sağladığı parasal yararlardan bahsedin ırkçı nefretiniz içinizde kalsın.

berra 1 yıl önce

Irkçılık değil bu, tamam madem dükkanlarını türkler yerine mülteciler alsınlar ve kendi milletindekiler işsiz kalsın. Türkiye arapça tabelalarla kaplansın, arap ülkesi olsun ne dersin? Çok güzel değil mi yaaa rüya gibi off

Melek A. 2 yıl önce

Bir yandan ırkçılık ve savaş olmasın herkese eşitlik nidaları atarken bir yandan başka bir ırkı ve dili hedef almak iki yüzlülüğün başka bir çeşidi..Saygı duymazsan saygı duyulmazsın.

Fakirullah 2 yıl önce

Buna sanatçı diyen sanattan ne anlıyo iki gaz çıkardı sanatçı oldu öylemi

Orhan 2 yıl önce

Sen ne ayaksın aleeey biin aley dağların aslanı aleeey siyaseti bıraka saçma filmlerine y enilerini kat binaleyy

zazaki 2 yıl önce

bu mahlukatı kala alıp habr yapan bana daha çok garip geliyor...DEGİŞİK...

Ademoğlu 2 yıl önce

Seni Allah için sevmiyorum.

Brhm 2 yıl önce

Şuna CHP nin komedyeni demeyin. CHDPKK nın soytarısı deyin.

yine misafir 2 yıl önce

Devlet çıkarları gereği arap devletlerinin bazılarıyla gerilim yaşanıp mesafe konulunca iktidarı suçladılar Komşuluk vs dediler. Aradaki sorunlar çözülünce iktidardan dolayı arapları kötülemeye başladılar

Emekli. 2 yıl önce

Bir nesil bu gereksiz ile ömür geçiriyor yazık

Türkiye 2 yıl önce

bu adam herşeye maydanoz olmaya başladı, sen işine baksana be adam..

xray 2 yıl önce

anlaşılan parası bitmiş. birde bodrumda ormanı gaspedip arazisine katmaya çalışıp o da elinde patlayınca şaşkın şaşkın işler yapmaya başladı.

Mahmut 2 yıl önce

İngilizce, Fransızca falan olsa hiç reaksiyon gostermezsin ama arapça olunca alerjin kabarıyor defilmi? Gavurlar bile böyle değil diyeceğim ama bak sen istisnasin.

Selim 2 yıl önce

Haklı her yerde biz böyle yabancı dilde tabelalar görmek zorunda mıyız ? Millet anlamıyor kardeşim. Bu ülkenin dili sadece Türkçedir başka bir dile gerek yok.