Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Özkan Uğur'un hastalığı neydi?

BİR YORUM YAPIN 14

UFUK 4 10 ay önce

CDL simdiye kadar hicbir yan etkisi bulunamamistir ispatlanamamistir. Ben kullaniyorum yazdiklarimi ciddiyete alip arastiranda CDL lin kiymetini dörücek ,calisma prensibini anlicaktir . Bu konuda DR. Andreas Kalcker i tavsiye ederim kalin saglicakla.

UFUK 3 10 ay önce

Bos olan tuz saten vucuda yararlidir vucut kullanir. CDL simdiye kadar hicbir yan etkisi bulunamamistir ispatlanamamistir. Ben kullaniyorum yazdiklarimi ciddiyete alip arastiranda CDL lin kiymetini dörücek ,calisma prensibini anlicaktir . Bu konuda DR. Andreas Kalcker i tavsiye ederim kalin saglicakla.

UFUK2 10 ay önce

Buzdolabinda tutulmali 11 dereceyi gecmicek sekilde , yoksa etkisini kaybediyor. Almanyada hastanede calisiyorum cok kisiye tavsiye ettim. Peki CDL ne birlesimidir CDL sadece Tuz ve Oksijen birlesimi baska bir sey icermez. Bir hücreye 36 saat arka arkaya ancak yüzde 80 Oksijen geliyorsa o hücre Kanser hücresine dönüsür ve kendisi ve etrafi eksimsi durumdadir. CDL o eksimsi bölgeye vardiginda bölünür ve iki sey olusur Tuz ve Oksijen. Kaser hücresi Oksijen yakmaz kullanmaz ve düsmanidir. Bölünmüs CDL Tuz ve Oksijen tam eksimsi olan yerde oksijeni kanser hücreye ulastirir ve resmen kanser hücreden elektron kapmaya baslar ve hücrenin yapisini islemini bozup öldürür.

UFUK 1 10 ay önce

CDL kullanin (Chlordioxid) ilac firmalari gizli tutuyor. Kanserden tutun nerdeyse her türlü hastalikta vucudun kendi tedavi etmesine yardim ediyor. Ben hasta degilim ama her gün 30 damla suyla iciyorum . Kanseri ilerlemis olanlar hem 30-50 damla icmelin ve ilaveten Intravenös kullanmali 1000ml suya 10ml . Buzdolabinda tutulmali 11 dereceyi gecmicek sekilde , yoksa etkisini kaybediyor. Almanyada hastanede calisiyorum cok kisiye tavsiye ettim. Peki CDL ne birlesimidir CDL sadece Tuz ve Oksijen birlesimi baska bir sey icermez. Bir hücreye 36 saat arka arkaya ancak yüzde 80 Oksijen geliyorsa o hücre Kanser hücresine dönüsür ve kendisi ve etrafi eksimsi durumdadir.

turko 10 ay önce

ALLAH ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIn

Toplam 1 beğeni

hüseyin_ 1 yıl önce

Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Benim oğlumda aynı hastalıktan bir yıldır tedavi görüyor. Allah düşmanıma bile vermesin.

Toplam 2 beğeni

Hekim. 1 yıl önce

Kanserle savaşılmaz, (varsa bize bağlı) nedeni sorgulanır, kanseri verenden af ve yardım dilenir. Allah (c.c.) şifalar ihsan etsin.

Toplam 3 beğeni

müslüman 1 yıl önce

allahım şifa nasip etsin

Toplam 1 beğeni

Hataylı Emekli 2 yıl önce

Allah tüm hastalara şifa versin, içinde özkan uğur beyede...

Toplam 4 beğeni

Cengiz 2 yıl önce

Uf olmak varsa kaderde , bunu kimse engelleyemez .

Cabbar elibol 2 yıl önce

Rabbim şu günlerinz yüzü suyu hürmetine şafi ismi ile şifasını versin

Toplam 1 beğeni

Ahmet 2 yıl önce

Ölüm gelmek üzere

greenpeace 2 yıl önce

Kanseri yenmek diye bir şey yoktur.Remisyon süresini uzatmak vardır.Vücuttaki kanser hücreleri harekete geçtiğinde iyi bir tedavi ile hızı kesilir geriletilir hepsi bu.Bağışıklık sistemi tekrar yavaşladığında yada çöktüğünde bu hücreler tekrar aktif olur.

Toplam 1 beğeni

Abbas 2 yıl önce

Kanseri atlatmak hepsi masal. Sadece bir süre uykuya geçiyor, sonra bir yerden tekrar ortaya çıkıyor.