Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın nikahından hiç görülmemiş kareler! Mutluluklarına yorum yağdı

BİR YORUM YAPIN 11

Mustafa 1 yıl önce

Gençle evlenince genç olunmuyor özcan. bunun en bariz örnekleri etrafında bak, seda sayan, m.ali erbil, serdar ortaç vs. iki gün sonrada boynuzu yediğinde çıkıp boşanıyorsunuz.

Toplam 1 beğeni

Hhsn 1 yıl önce

Bir zamanlar toplumun büyük bir çoğunluğunda bir Türk İslam kültürü vardı. Büyük olan bayan olsun erkek olsun küçüğü kendi evladı gibi görür, onu mümkün olduğunca korur, kollar ve hayatın sadece maddiyat olmadığını, bazı etik değerler olduğunu öğretirdi. Küçük ise büyüğe saygı duyar, onun gösterdiği yolda hata yaparak da olsa yürümeye çalışırdı. Hayatın değeri önce maneviyat, kültür, etik sosyal yaşantı gibi değerlerdi. Toplumun değerlerinden farklı bir davranış içine giren insanların yaptıkları ise, reklam yapılmaz, övülmez, takdir edilmezdi. Bu tür haberleri gördükçe korkuyorum, üzülüyorum

Toplam 2 beğeni

Kursuna 1 yıl önce

Seni hic sevmezdim, hakliymissim hislerimde, rezil hayatin mubarek olsun!!!! Semra hanimda dedigi gibi daldan dala konun bakalim, ne kadina doydunuz ne erkege, zavallilar!

Toplam 1 beğeni

melis 1 yıl önce

kiz dedigin resit olmus bir insan, abasi yasindaki ile de evlenir , dedesi yasindaki ile de, bazilari oluler le ile bile evleniyor bazi ulkelerde...kiz la zorla mi evleniyor? alan memnun veren memnun.. bizde ancak Allah mesut etsin demek duser.. annesi ile olan kavga konusuna girmiyorum , yalniz annesine ayip etmis..bunun da cezasini ceker ya burda ya obur dunyada.. anne hakki odenmez.!

Toplam 2 beğeni

Kerem 1 yıl önce

Kızı yaşında sayılır. Sanatçı denen tayfada genç eş almak çok moda. Amaç belli.

Toplam 1 beğeni

Tek gözlü balik 1 yıl önce

Ya tip biri patates gibi soguk birde hep makyaj kullanan bir..Ben bizim basini asla asla asla anlamiyorum.Ne kadar dandik kelek zirto varsa Türkiyede me$hur ediliyor.

Toplam 4 beğeni

GERÇEK 1 yıl önce

parrra parra parra varlığı iyi yokluğu yarra da kızlarda bu kadar servet düşkünü olmasın aralarında kaç yaş var acaba

Fuat 1 yıl önce

Çok itici biri

Toplam 1 beğeni

Vatan 1 yıl önce

Sınırdan gelip ülkeye yerleşenlere göçmen diyoruz bunlara baş üstüne. Bunlar göçmen değil mi? Neymiş Özcan denizle evlenecekmis. Özcan Deniz beş sene sonra ölüp gidecek. Ondan sonra bunun yedi sülalesi Türkiye ye gelecek. Birde ne olursa olsun Türkiye haricinde bütün dünya ülke insanları gittikleri diğer ülkede ajanlık yaparlar.bu kadın Özcan ile evlenirse ilk davette Beştepe de. Birde böyle düşünün

Toplam 2 beğeni

Adile 1 yıl önce

Bir kadın olarak söylüyorum bu erkekler çok aptal . Çalışıyorlar ,kazanıyorlar bir tane telaffuz edemediğim bir meslek erbabına her şeyi veriyorlar . Eee sonra calisamayinca hangisi sana bakacak ? Paran olmazsa kim yanında kalacak ? Bu kadar mı nefsinize hakim olamazsiniz . Ha reklam için yapıyorsanız milletin gözünden düşüyorsunuz bu acizlik bu aptallık kimseye cazip gelmez . Okurlar merak ederler ama hayran olmazlar

Toplam 1 beğeni

Ali haydar yemez 1 yıl önce

Bundan sonra ne evliği anlaşırsan birlikte yaşarsın birlikte yaşamada anlaşmazlık çıktımı Avrupa gibi bavulunu toplayan erkek evi terkedier.Çocuk filan olursa ABD ve Avrupa genelde annede kalıyor resmi nikah yok nafaka derdi yok sorun kendiliğinden çözülüyor Avrupa'yi yaşam buradada başladı.

Toplam 5 beğeni